Το Rapid Collagen Infusion for lips της Murad είναι ένα λεπτόρευστο serum για τα χείλη και την περιοχή γύρω από αυτά, που λειαίνει και ομαλοποιεί την υφή τους, δίνει όγκο και «γεμίζει» τις ρινοχειλικές ρυτίδες, χαρίζοντας νεανικότερη όψη. Δραστική φόρμουλα με ισχυρό σύμπλεγμα αντιγηραντικών πεπτιδίων με άμεσα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, καθώς μεταφέρει μικρο-ιονισμένα αμινοξέα κολλαγόνου, για το «γέμισμα» των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Επίσης, ενισχύει την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης για ελαστικότητα που διαρκεί. Το Rapid Collagen Infusion for lips βελτιώνει ορατά τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες γύρω από τα χείλη, με το 84% των γυναικών που το δοκίμασαν να έχουν άμεση λείανση και βελτίωση της υφή τους. Το Rapid Collagen Infusion for lips ανήκει στη βραβευμένη σειρά ΑGE REFORM.

Τα πλεονεκτήματα και οφέλη του Rapid Collagen Infusion for lips της Murad

– Το 81% των γυναικών εβδομάδα απέκτησαν πιο «γεμάτα» και ζουμερά χείλη μετά από χρήση μιας εβδομάδας. – Το 77% των γυναικών είδαν να βελτιώνονται οι γραμμές και ρυτίδες στα χείλη και στην περιοχή γύρω από αυτά μετά από χρήση μιας εβδομάδας. – Εκχύλισμα βλαστού μουστάρδας ενισχύει τη μικροκυκλοφορία στην περιοχή των χειλιών, αυξάνοντας τον όγκο και τα επίπεδα υγρασίας τους. – Collagen Support Complex, αντιγηραντικό σύμπλεγμα πεπτιδίων που μειώνει την όψη των κάθετων γραμμών και ρυτίδων. – Εκχύλισμα μήλου για ενυδάτωση που διαρκεί και απαλότητα. – Υαλουρονικό οξύ και βούτυρο καριτέ εξισορροπούν τα επίπεδα υγρασίας, χωρίς να βαραίνουν τα χείλη ή να δίνουν κολλώδη αίσθηση.

Η διαφοροποίηση της Murad

Όπως όλα τα προϊόντα Murad, έτσι και η φόρμουλα αυτή βασίζεται στην «Αρχή του Κυτταρικού Υγρού», το πρότυπο σύστημα για την κυτταρική ενυδάτωση και υγεία του δέρματος του Dr Murad.

Τρόπος χρήσης

Απλώστε απαλά ένα λεπτό στρώμα πάνω στα χείλη και στην ευρύτερη περιοχή των χειλιών. Χρησιμοποιείστε το κάτω από το κραγιόν, το gloss ή το balm. Επαναλάβετε την εφαρμογή στη διάρκεια της ημέρας ανάλογα με τις ανάγκες σας. Το Rapid Collagen Infusion for lips της Murad διατίθεται μέσω e-shop στο site www.murad.gr και σε επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής. murad