Τα εσώρουχα έχουν τη μαγική ικανότητα να κάνουν τη γυναίκα που τα φορά, να νιώθει πως μπορεί να κατακτήσει τον κόσμο. Η αίσθηση που μας δημιουργεί ένα σετ εσώρουχων με ωραία υφή, χρώμα και δαντέλα, στέλνει την αυτοπεποίθησή μας στα ύψη. Κι όσο κλισέ κι αν ακούγεται, όταν τα φοράμε, τα φοράμε πρωτίστως για τον εαυτό μας!

Εν όψει Αγίου Βαλεντίνου, οι εταιρείες εσωρούχων έχουν βγάλει υπέροχα σχέδια, με διακριτικά κοσμήματα, απαλά υφάσματα και κομψά κοψίματα. Ευκαιρία λοιπόν να βγούμε μια βόλτα στα μαγαζιά και να ανανεώσουμε το πιο ιδιαίτερο συρτάρι της ντουλάπας μας.

Intimissimi

Η ιταλική μάρκα εσωρούχων Intimissimi είναι ο βασιλιάς στην αγορά ντελικάτων δαντελών. Δυσκολευτήκαμε πολύ για να επιλέξουμε ένα σχέδιο ανάμεσα στα χιλιάδες που υπάρχουν στην γκάμα τους, αλλά αυτό είναι το αγαπημένο μας.

Intimissimi Σουτιέν Push-up Elettra Intricate Surface €42,90
Intimissimi Στρινγκ Intricate Surface €14,90

Hunkemöller

Η Hunkemöller από το Άμστερνταμ ήρθε στην Ελλάδα για να ταράξει τα νερά στον τομέα των εσωρούχων. Σέξι σχέδια και διάφορες υφές περιπλέκονται με μοναδικό στόχο να σας ανεβάσουν αμέσως την αυτοπεποίθηση.

Hunkemöller Σουτιέν Με Επένδυση Και Μπανέλα Lindsey €36,99
Hunkemöller Στρινγκ Lindsey €15,99

Tezenis

Η εταιρεία Tezenis έχει εσώρουχα για όλα τα γούστα. Από απλά βαμβακερά μέχρι μαύρα αισθησιακά, κάθε γυναίκα θα βρει αυτό που την αντιπροσωπεύει και ταιριάζει στα δικά της γούστα.