To πιο εύκολο τρικ, για να διατηρείτε το μακιγιάζ σας άθικτο όλες τις ώρες της ημέρας, είναι να βάλετε στην τσάντα σας ένα μικρό νεσεσέρ με τα απαραίτητα προϊόντα, που θα σας επιτρέψουν να φρεσκαριστείτε, όπου κι αν βρίσκεστε.

Αν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, τότε δεν έχετε παρά να διαλέξετε ένα cute τσαντάκι και να το γεμίσετε με τα παρακάτω καλλυντικά και σύνεργα.

Κραγιόν (ή lip balm)

Είτε πρωί είτε βράδυ, τα ενυδατωμένα χείλη είναι must και μπορείτε να ανανεώνετε το lip balm σας όσες φορές θέλετε. Αν θέλετε, ωστόσο, να δώσετε λίγο περισσότερη ένταση, τότε εφαρμόστε το αγαπημένο σας κραγιόν. Εμείς προτείνουμε ένα στους τόνους του σάπιου μήλου, που είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας.

Attica MAC Matte Lipstick «Mehr» €27

Μάσκαρα

Αν φύγατε το πρωί από το σπίτι σας με μάσκαρα, το απόγευμα μπορείτε να εφαρμόσετε ακόμη μία στρώση για πιο έντονο βλέμμα. Δεν χρειάζεται να ξεβάψετε τις βλεφαρίδες σας πριν από τη δεύτερη στρώση, όμως βεβαιωθείτε πως όταν επιστρέψετε στο σπίτι, θα ξεβάψετε πολύ καλά τα μάτια σας πριν προχωρήσετε στο skin care.

Sephora NARS Climax Mascara €32,95

Θέλετε να δείτε κι άλλες επιλογές σε μάσκαρα; Διαβάστε εδώ: Δοκιμάσαμε τις 5 καλύτερες μάσκαρα της αγοράς – Αξίζουν τα λεφτά σας;

Μολύβι ματιών

Αγαπημένο και αναντικατάστατο προϊόν, αφού τονίζει τα μάτια και δημιουργεί δραματικό εφέ χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε πολλά. Ειδικότερα τα μολύβια ματιών, που έχουν σφουγγαράκι στην άλλη άκρη τους, μπορούν να λειτουργήσουν και ως σκιά ή eyeliner. Ποια δεν θέλει ένα εύκολο και γρήγορο eyelook;

Hondos Center RADIANT Softline Waterproof Smoky Eye Pencil €9,10

Κονσίλερ

Το κονσίλερ είναι το προϊόν-θαύμα, που θα διώξει αμέσως την κούραση από το πρόσωπό σας. Δύο-τρεις τελίτσες και ξεχάστε τους μαύρους κύκλους!

Gallerie De Beauté MAYBELLINE Instant Eraser Age Rewind Concealer €13,75

Πούδρα

Όσες έχουν λιπαρή επιδερμίδα, δεν αποχωρίζονται ποτέ την πούδρα τους. Μετά από ένα 8ωρο στη δουλειά, η πούδρα θα απομακρύνει την ανεπιθύμητη λιπαρότητα στο πρόσωπό σας και θα είστε έτοιμη να συνεχίσετε τη μέρα σας.

Hondos Center NYX Can’t stop Won’t stop Mattifying Powder €12,10

Ρουζ

Και για να προσθέσετε χρώμα στο πρόσωπό σας, μετά την πούδρα θα βάλετε ρουζ που χαρίζει φρέσκια όψη, ενώ κάνει τα μάγουλα να φαίνονται ροδαλά και ζεστά. Μη φοβηθείτε να το εφαρμόσετε από τα μήλα μέχρι και τους κροτάφους.

MUA Blushed Matte Powder «Dusky Rose» €5,49

Πινέλο

Εννοείται ότι ένα καλό πινέλο θα σας βοηθήσει στην εφαρμογή όλων αυτών των προϊόντων. Προτιμήστε πινέλο με φυσική και μαλακή τρίχα, που δημιουργεί αίσθηση χαδιού στο πρόσωπό σας.

Χτενάκι

Δεν γίνεται να μην κάνετε ένα γρήγορο χτένισμα στα μαλλιά σας. Δεν χρειάζεται τίποτα το ιδιαίτερο, αρκούν 2-3 περάσματα, για να ανανεωθούν τα μαλλιά σας και να αποκτήσουν ξανά ζωντάνια και κίνηση.

Καθρεφτάκι

Το αγαπημένο σας καθρεφτάκι θα είναι εκεί, για να ελέγξετε πως όλα είναι όπως πρέπει. Κοιτάξτε τον εαυτό σας, χαμογελάστε και είστε έτοιμη!