Η μάσκαρα είναι το αντικείμενο που δεν λείπει από κανένα γυναικείο νεσεσέρ και όχι αδίκως. Χαρίζοντας μάκρος και όγκο στις βλεφαρίδες μας, αναδεικνύουμε το σχήμα των ματιών μας, δίνουμε ένταση στο βλέμμα και φρεσκάρουμε την όψη μας χωρίς πολλή προσπάθεια.

Έχοντας δοκιμάσει εκατοντάδες μάσκαρα, έχω καταλήξει πως αυτά τα 5 προϊόντα δεν τα αλλάζω με κανένα. Είτε θέλω ένα ήρεμο πρωινό αποτέλεσμα είτε ένα δραματικό βραδινό look, αυτές είναι οι ιδανικές επιλογές για ακαταμάχητο βλέμμα.

1. Dior

Hondos Center Diorshow Pump ‘N’ Volume XXL Volume 24h Wear Squeezable Mascara €44,26

Όταν φόρεσα αυτή τη μάσκαρα, μια φίλη μου με ρώτησε: «Έκανες lash lift;». Χωρίς να προσπαθήσω καθόλου, η Dior μάσκαρα έκανε τις βλεφαρίδες μου τόσο εντυπωσιακές που φαίνονταν ψεύτικες. Τα βράδια που θέλω το βλέμμα μου να ξεχωρίζει, είναι η all time favorite επιλογή μου.

2. Fenty Beauty

Sephora Fenty Beauty Hella Thicc Volumizing Mascara €19,95

Μία φουλ μαύρη μάσκαρα δεν απογοητεύει ποτέ. Έχοντας δοκιμάσει τη συγκεκριμένη, πιστεύω πως είναι κατάλληλη και για πρωινά αλλά και για βραδινά looks. Το βουρτσάκι της αγκαλιάζει όμορφα τις βλεφαρίδες και τις γεμίζει επαρκώς με το προϊόν. Στα συν της η ωραία συσκευασία!

3. Lancôme

Attica Beauty LANCÔME Monsieur Big Mascara €33,95

H συγκεκριμένη μάσκαρα της Lancôme κάνει αυτό ακριβώς που λέει. Αν θέλετε να δείτε τις βλεφαρίδες σας να έχουν μάκρος, ένταση και όγκο, τότε αυτή είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς. Από την πρώτη εφαρμογή μέχρι την τελευταία, προσφέρει απίθανο αποτέλεσμα και μοναδικό βλέμμα.

4. Too Faced

Sephora Too Faced Better Than Sex Mascara €33,50

Η Better Than Sex μάσκαρα της Too Faced αποτελεί διαχρονική αξία με πιστές οπαδούς σε όλο τον κόσμο, καθώς αγγίζει την τελειότητα. Ομοιόμορφο αποτέλεσμα σε όλες τις βλεφαρίδες, με το μαλακό βουρτάκι της να χτενίζει και να ξεχωρίζει απαλά την κάθε βλεφαρίδα. Αν είστε από τις γυναίκες που ιδρώνουν στην περιοχή των ματιών, προτιμήστε την αδιάβροχη μάσκαρα της συγκεκριμένης σειράς.

5. Maybelline

Hondos Center Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara €16,58

Αν αναρωτιέστε αν αξίζει ο χαμός που έχει γίνει τον τελευταίο καιρό γύρω από αυτή τη μάσκαρα, τότε η απάντηση είναι 100% ναι! Με το πρώτο βούρτσισμα, οι βλεφαρίδες φτάνουν στον ουρανό και το βλέμμα γίνεται ξαφνικά πιο φωτεινό και ανοιχτό. Κάθε φορά που τελειώνει το συγκεκριμένο προϊόν, τρέχω να αγοράσω το επόμενο. Περιττό να αναφέρω την καταπληκτική τιμή της, είμαι σίγουρη ότι την έχετε ήδη προσέξει.

Όποιο και αν είναι το budget σας για την επόμενη μάσκαρα που θα αγοράσετε, σκεφτείτε να δοκιμάσετε κάποια από τις παραπάνω επιλογές και θα καταλάβετε ότι ναι, αξίζουν τα λεφτά σας. Επιπλέον, αύριο ξεκινούν οι εκπτώσεις, οπότε κάντε μια έρευνα αγοράς πριν βγείτε στα μαγαζιά και καλά ψώνια!