Η RevitaLash® Cosmetics είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εκστρατεία 2023 Pink Program. Τιμώντας το μήνα ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, η RevitaLash® Cosmetics λανσάρει νέες πρωτοβουλίες και υποστηρίζει τις υπάρχουσες συμπεριλαμβάνοντας τη διάθεση προϊόντων limited-edition για τη χρηματοδότηση θεραπειών καρκίνου μαστού και άλλων φιλανθρωπικών δράσεων. 

Η ιστορία της RevitaLash® Cosmetics ξεκίνησε από την αγάπη ενός συζύγου στην αγαπημένη του σύζυγο που έπασχε από καρκίνο μαστού και σήμερα η εταιρεία είναι ο ηγέτης στην κατηγορία προϊόντων φροντίδας βλεφαρίδων, φρυδιών και μαλλιών. Η εταιρεία διοικείται από τον ιδρυτή και CEO, Michael Brinkenhoff, M.D., ο οποίος εξακολουθεί να τιμά την αποθανούσα κα Gayle Brinkenhoff, η οποία διαγνώστηκε με μεταστατικό καρκίνο μαστού σε ηλικία 32 ετών. Η ομάδα αποφάσισε να επεκτείνει τον κύκλο αγάπης και  να στηρίζει ακόμη περισσότερες γυναίκες που πάσχουν από αυτή την ασθένεια με το Pink Program.

Αυτόν τον Οκτώβριο, η RevitaLash Cosmetics Greece από 01/09/2023 έως 31/10/2023 για κάθε πώληση των ορών θρέψης για βλεφαρίδες και φρύδια (RevitaLash® Advanced eyelash conditioner, RevitaLash® Advanced Sensitive eyelash conditioner & RevitaBrow® Advanced eyebrow conditioner) θα δωρίζει €5 στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» για την ενίσχυση των σκοπών και του έργου του Συλλόγου με ανώτατο ποσό τα €2000. Την πρωτοβουλία της ελληνικής ομάδας θα ενισχύσει η RevitaLash® Cosmetics προσφέροντας το αντίστοιχο ποσό στον ίδιο σύλλογο. Η RevitaLash Cosmetics Greece επίσης έχει δημιουργήσει τη δική της ομάδα στο Digital Race for the Cure, που θα πραγματοποιηθεί τη 1η Οκτωβρίου στο Ζάππειο, αλλά και διαδικτυακά!

Τα προϊόντα της RevitaLash Cosmetics είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα spa, κέντρα αισθητικής και ιατρεία  καθώς και online στο revitalash.gr/alma-zois-2023/