Ντυμένη με ένα υπέροχο κόκκινο φόρεμα Bottega Veneta, η Zendaya μας δείχνει τη δύναμη ενός τολμηρού κόκκινου κραγιόν. Το ίδιο το κόκκινο κραγιόν λειτουργεί ως το τέλειο αξεσουάρ για ολόκληρο το σύνολο της κάθε γυναίκας, αναδεικνύοντας πόσο εύκολο είναι να υποστηρίξετε ένα έντονο pop of colour με πολύ περισσότερο χρώμα.

Ο καλλιτέχνης μακιγιάζ Raoul Alejandre, ο οποίος είναι, επίσης, ο Global Make-up artist της Valentino Beauty, δημιούργησε αυτό το look με γνώμονα τη διακριτική απλότητα. Τα τολμηρά κόκκινα χείλη εξισορροπήθηκαν με ένα πολύ μίνιμαλ μακιγιάζ ματιών που αποτελείται από highlighter στην εσωτερική γωνία των ματιών και μακριές βλεφαρίδες με αιχμές.

Τα ζυγωματικά τονίζονται με ένα ροδαλό ρουζ, ενώ γενικότερα το μακιγιάζ της 26χρονης επιτυχημένης ηθοποιού έχει διαμορφωθεί με τέτοιον τρόπο, ώστε να ενισχυθεί η δομή του προσώπου της μαζί με ένα highlighter σε όλα τα υψηλά σημεία.

Τα μαλλιά της είναι κομψά τοποθετημένα σε ένα απλό updo, ενώ παρατηρείται ότι το χτένισμα συμπληρώνει τη συνολική εμφάνιση χωρίς να τραβάει αδικαιολόγητα την προσοχή. Με διακριτικά μάτια και ένα τολμηρό χείλος, τα δύο αντιφατικά στοιχεία έρχονται σε τέλεια αρμονία.

Ακόμη μία φορά που η Zendaya παραδίδει μαθήματα στυλ

Δεν είναι η πρώτη φορά, όμως, που η Zendaya παραδίδει μαθήματα στυλ, καθώς πολλές είναι οι φορές που έχει υιοθετήσει ένα συγκεκριμένο look και έχει γίνει τάση ή viral στα social media. Όπως και με το bouncy bob κούρεμα, εμπνευσμένο από τα supermodel της δεκαετίας του ’90, με το μήκος των φυσικών της μαλλιών να ξεπερνούν τους ώμους της.

Κάτι που συνέβη και πιο πρόσφατα με το ανανεωμένο της look, αναφορικά με το χρώμα των μαλλιών της, που φαίνεται να είναι αρκετά πιο σκούρο και πιο κοντά στις φυσικές βαθιές μελαχρινές ρίζες της, με μια εσπρέσο απόχρωση να διακρίνεται ομοιόμορφα σε όλα τα μαλλιά της. Ο λόγος πίσω από την ξαφνική αλλαγή; Η ίδια δηλώνει απλά: «Χρειαζόμουν μια μικρή ανανέωση».