Αποφασισμένος να μην πληρώσει τίποτα για να μεταφέρει όλα του τα ρούχα ήταν αυτός ο άνδρας που ταξίδευε με μια εταιρεία χαμηλού κόστους.

Ο Matt Botten έφτασε στο αεροδρόμιο του Gatwick για να ταξιδέψει για Ισλανδία, αλλά όταν ενημερώθηκε ότι θα έπρεπε να πληρώσει 45 λίρες επιπλέον για μια έξτρα αποσκευή με λίγα ρούχα που ήθελε να πάρει μαζί του, άδειασε επιτόπου την βαλίτσα του και φόρεσε όλα του τα ρούχα για να περάσει από το check in χωρίς καμία έξτρα χρέωση.

Έτσι, η τσάντα έμεινε άδεια, την πήρε στα χέρια και προχώρησε κανονικά, με τους υπαλλήλους να μην μπορούν να κάνουν κάτι άλλο. Ο 32χρονος φόρεσε μπλούζες, φούτερ, παντελόνια, ακόμη και παπούτσια και όπως ήταν λογικό δέχτηκε μερικές παραπάνω ερωτήσεις από τους υπαλλήλους που κάνουν τον έλεγχο. Εκεί τους εξήγησε ότι δεν ήταν διατεθειμένος να δώσει παραπάνω χρήματα για μερικά ρούχα που ήθελε να πάρει μαζί του και έτσι αποφάσισε να τα… φορέσει!

Ωστόσο, ο νεαρός, ο οποίος ταξίδευε μαζί με την κοπέλα του, την 31χρονη, Abigail White για το Ρέικιαβικ κατάφερε να περάσει από τον έλεγχο και να φτάσει στον προορισμό του και δημοσίευσε μάλιστα στο Facebook μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να είναι ντυμένος σαν… κρεμμύδι εξηγώντας το λόγο: «Και πώς μπορείς να το κάνεις με έναν οικονομικό και λιτό τρόπο, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσεις τις σαράντα πέντε αιματηρές λίρες για να κρατήσεις μια τσάντα; Απλά φορώντας τα πάντα που είχα», έγραψε ο ίδιος με τα likes και τα σχόλια να «πέφτουν βροχή».

Αν όμως σκέφτεστε να κάνετε κάτι παρόμοιο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν και άλλα περιστατικά με όχι τόσο ευχάριστη κατάληξη όπως αυτό του James McElvar, ο οποίος έκανε το ίδιο σε μια πτήση για Γλασκόβη και λίγη ώρα αργότερα κατέρρευσε από τη ζέστη. royxa2