Το να νοικιάζεις το σπίτι σου για Airbnb έχει τα πάνω του και τα κάτω του, όπως έγραψε και αυτός ο ενοικιαστής στο βίντεο που δημοσίευσε, δείχνοντας το απίστευτο θέαμα που αντίκρισε όταν μπήκε στο διαμέρισμά του που είχε παραχωρήσει στην πλατφόρμα. Στο βίντεο φαίνεται πως μάλλον κάποιος δεν απόλαυσε τη διαμονή του σε αυτό το σπίτι.

Ο χρήστης @adzo365 αποφάσισε να δείξει την άσχημη εικόνα που αντικρίζουν κάποιοι οικοδεσπότες, όταν οι φιλοξενούμενοί τους δεν σέβονται τα καταλύματα που τους παραχωρούνται. Στο βίντεο που ανέβασε στην πλατφόρμα του Tiktok, το οποίο έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 1,5 εκατομμύρια προβολές, ο οικοδεσπότης αναφέρει πως ο φιλοξενούμενος «βούλωσε τον νεροχύτη, άνοιξε όλες τις βρύσες και στη συνέχεια έφυγε».

Το διαμέρισμα του ιδιοκτήτη φαίνεται να έχει πλημμυρίσει, καθώς ο ίδιος τραβά σε βίντεο σχεδόν όλα τα δωμάτια του σπιτιού. Οι σχολιαστές δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτά που είδαν.

Κάποιοι δεν κρατήθηκαν και αστειεύτηκαν με αυτό το θέαμα. Ένας χρήστης του Tiktok έγραψε στα σχόλια της δημοσίευσης «δεν είναι airbnb, είναι waterbnb τώρα», ενώ ένας άλλος ανέφερε «μήπως υποσχεθήκατε πισίνα και δεν την παραχωρήσατε;».

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτός ο φιλοξενούμενος θα λάβει κακή κριτική από τον οικοδεσπότη.