Μια influencer υποστηρίζει ότι έγινε εκατομμυριούχος, επειδή πουλάει προϊόντα που έχει χρησιμοποιήσει στο σώμα της, με την πιο πρόσφατη ιδέα να είναι σακούλες στις οποίες ρεύεται.

Όπως αναφέρει η nypost.com, η 29χρονη Rebekka Blue που είναι πρώην στρίπερ, έχει δημοσιεύσει σειρά βίντεο στο TikTok και έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές, καθώς εξηγεί τα ασυνήθιστα προϊόντα που πουλάει.

Σύμφωνα με την ίδια, διαθέτει προς πώληση τα νύχια από τα πόδια της, σαγιονάρες, παντόφλες και εσώρουχα που έχει χρησιμοποιήσει, ενώ πλέον ρεύεται σε πλαστικές σακούλες, με την κάθε μία να κοστίζει 100 δολάρια.

«Σίγουρα είναι ένα σπάνιο αίτημα. Οι πελάτες μου είναι εκστασιασμένοι και ικανοποιημένοι που προσφέρω μια υπηρεσία για να εκπληρώσω τη φαντασία τους», είπε χαρακτηριστικά.

«Μπορείς να παραγγείλεις όσες θέλεις. Όσο μεγαλύτερα και μακρύτερα είναι τα ρεψίματα, τόσο περισσότερα χρήματα μπορείς να κερδίσεις», ανέφερε στη συνέχεια.

Η κατάλληλη προετοιμασία

Ωστόσο, η Rebekka Blue ανέφερε πως δεν ρεύεται απλά, αλλά ότι έχει αναπτύξει ειδική τεχνική και μάλιστα χρεώνει αναλόγως με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη.

«Τρώω πολύ γρήγορα ένα πλήρες γεύμα που έχει κάποιο είδος κρεμμυδιού μέσα, πίνω νερό και σόδα», είπε η 29χρονη.

Επίσης, σημείωσε ότι «μπορεί να επιβαρύνει το σώμα μου και γι’ αυτό τιμολογώ ανάλογα. Και αν τα ρέψιμο δεν είναι τόσο πικάντικο εκείνη την ημέρα, καταπίνω όσο περισσότερο αέρα μπορώ, όσο πιο γρήγορα μπορώ».

Όπως ανέφερε, πουλάει τα παραπάνω ασυνήθιστα πράγματα για σχεδόν 10 χρόνια και υπολογίζει πως έχει βγάλει περισσότερα από 1 εκατομμύρια δολάρια, ενώ πέρυσι μπορεί να κέρδιζε μέχρι και 10.000 τον μήνα.

«Αν πάω στο κομμωτήριο για να φτιάξω τα δάχτυλα των ποδιών, ζητάω να κρατήσω τις σαγιονάρες και τα διαχωριστικά νυχιών και προσπαθώ να πείσω τον πελάτη μου να πληρώσει για το πεντικιούρ όλων. Είναι μια απίστευτη πρόκληση. Αποδεικνύω ότι τα σκουπίδια ενός ατόμου είναι πράγματι ο θησαυρός του άλλου», είπε δικαιολογώντας την επιχειρηματική της δραστηριότητα.