Ο πολυπόθητος γάμος της Βασιλικής και του Μαθιού πραγματοποιήθηκε με το γλέντι στον «Σασμό» να κρατάει τρεις ημέρες. Ωστόσο, μόλις το ζευγάρι έφυγε από το γαμήλιο τραπέζι για να πάει σπίτι, η Βασιλική ήταν κάπως περίεργη στην συμπεριφορά της.

Ζήτησε από τον Μαθιό να μην ξανασηκώσει όπλο γιατί όπως του ξεκαθάρισε: «ο άντρας μου και ο γιος μου δεν θέλω να γίνουν φονιάδες».

Το Twitter όσο και να τους ήθελε μαζί σαν ζευγάρι, δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστη την «κρεβατομουρμούρα» και αρχίζει να ετοιμάζεται σιγά σιγά για τη μεγάλη αποκάλυψη που περιμένει τη Βασιλική, ότι ο νυν σύζυγός της είναι ο δολοφόνος του πρώην της, μαντεύοντας τις αντιδράσεις της και κάνοντας προβλέψεις για το αν το υποψιάζεται ήδη ή όχι.

Ο Μαθιός και η Βασιλική πάντως φρόντισαν να «αποζημιώσουν» τους χρήστες του Twitter που ανέμεναν μια… αιωνιότητα και μια ημέρα τον γάμο της χρονιάς περνώντας ως νεόνυμφοι κλεισμένοι για τρεις μέρες στο σπίτι, ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

Όπως ήταν επόμενο, οι Twitterάδες «μέλωσαν» με τις τρυφερές στιγμές του Μαθιού και της Βασιλικής. Οι δύο δημοφιλείς ήρωες της αγαπημένης σειράς του Alpha ζουν ως παντρεμένοι πια τον έρωτά τους και το τηλεοπτικό κοινό που τους θέλει μαζί παρά το γεγονός πως ο Μαθιός είναι δολοφόνος, «έλιωσε» για ακόμη μια φορά με την αγάπη τους.