Ένας άνδρας που βρήκε ένα γεύμα McDonald’s 60 ετών στον τοίχο του μπάνιου του κατά τη διάρκεια μιας ανακαίνισης εξεπλάγη από τη μυρωδιά του αρχαίου fast food. Ο Rob από το Ιλινόις μοιράστηκε μια φωτογραφία της ανακάλυψής του με το ψευδώνυμο u/slamminsammy2109 στο φόρουμ του Reddit r/mildlyinfuriating.

Η φωτογραφία του δείχνει τρία πολύ παλιά περιτυλίγματα McDonald’s και μάλιστα ένα μισοάδειο δοχείο με πατάτες.

Όταν ρωτήθηκε για τη μυρωδιά αυτής της ανακάλυψης στο Reddit, ο Rob απάντησε λέγοντας ότι «δεν υπήρχε καμία μυρωδιά και παραδόξως κανένα ίχνος ποντικιών». Ο Rob δήλωσε στο Newsweek ότι βρήκε τις «απαγορευμένες πατάτες», όπως τις περιέγραψε ένας χρήστης του Reddit, όταν ανακαίνιζε το μπάνιο και την κουζίνα του.

«Είσαι επίσημα αρχαιολόγος»

«Καθώς αφαιρούσα ένα φωτιστικό στο μπάνιο παρατήρησα ένα κομμάτι ύφασμα κολλημένο πίσω από τον σοβά και το έβγαλα για να το δείξω στη γυναίκα μου», εξήγησε ο Rob.

«Είχε μαζευτεί και μπορούσαμε να καταλάβουμε ότι υπήρχε κάτι άλλο μέσα. Όταν το ξετυλίξαμε και βρήκαμε την παλιά σακούλα των McDonald’s και τις πατάτες τηγανιτές, εκπλαγήκαμε πολύ και ήμασταν ευγνώμονες που μόνο αυτό βρήκαμε κρυμμένο».

McDonalds

Το Newsweek ανέφερε ότι ένα άρθρο του Business Insider από το 2016 μοιράστηκε παρόμοιες φωτογραφίες συσκευασιών της McDonald’s που χρονολογούνταν από το 1955 έως το 1961.

«Το σπίτι μας χτίστηκε το 1959», δήλωσε ο Ρομπ στο Newsweek. «Είναι πολύ κοντά σε μια τοποθεσία McDonald’s που άνοιξε περίπου τότε, οπότε υποθέτω ότι βρήκε το δρόμο του στον τοίχο μας από τους αρχικούς κατασκευαστές».

McDonalds

Ένας σχολιαστής στο Reddit είπε ότι ο Rob είναι «επίσημα αρχαιολόγος», αστειευόμενος για την πλούσια ιστορία της ανακάλυψης του fast-food.