Πελάτης σε κουρείο στην Κίνα περίμενε καρτερικά να έρθει η σειρά του. Για να «σκοτώσει» την ώρα του παρακολουθούσε βιντεάκια στο κινητό του. Σε ένα από αυτά μάλιστα είχε εντοπίσει ένα μοντέλο που είχε το κούρεμα που ήθελε να κάνει. Πάτησε λοιπόν το «pause» για να το δείξει στον κουρέα.

Όταν έφτασε η σειρά του και κάθισε στην καρέκλα έδειξε στον κουρέα το στυλ που ήθελε. Στην οθόνη, πέρα από το κούρεμα, υπήρχε και το τρίγωνο του «play». Εκεί κάπου πελάτης και κουρέας χάθηκαν στη… μετάφραση.

Ο κουρέας τον ρώτησε αν θα ήθελε και το τρίγωνο στο κούρεμα, ο πελάτης δεν κατάλαβε ότι αναφερόταν στο τρίγωνο του «play» και του απάντησε καταφατικά.
Και κάπως έτσι φτάσαμε στο αποτέλεσμα που μπορείτε να δείτε στο βίντεο.

Ο Κινέζος μπλόγκερ «Tian Xiu Bot» δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από το κούρεμα στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο Weibo στις 30 Δεκεμβρίου, με το ποστ να γίνεται viral καθώς έχει συγκεντρώσει πάνω από 20.000 σχόλια, 78.000 «μου αρέσει» ενώ έχει κοινοποιηθεί 22.000 φορές.

«Αυτή είναι η νέα τάση της μόδας στο κούρεμα», σχολίασε με χιούμορ κάποιος, ενώ κάποιος άλλος σημείωσε: «Είδα το βίντεο τρεις φορές πριν συνειδητοποιήσω ότι αυτό που είχε στο κεφάλι του ήταν το κουμπί του “play”». «O κουρέας αντέγραψε το κούρεμα το μοντέλου στην κυριολεξία», έγραψε ένας άλλος.