Η νέα μασκότ του Ρεθύμνου έχει όνομα από τα λίγα!

Πήρε τη θέση του «Αγορίνου»


Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ
16:51
05/03/2017
Η νέα μασκότ του Ρεθύμνου έχει όνομα από τα λίγα!
loading

Νέα μασκότ διαθέτει εδώ και λίγες ημέρες η ομάδα μπάσκετ του Ρεθύμνου. Ο «Αγορίνος» αποτελεί παρελθόν για την κρητική ομάδα, όμως η νέα μασκότ έχει όνομα από τα λίγα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Ρεθύμνου για το όνομα της νέας μασκότ.

«Με νέα μασκότ θα πορευθεί στη νέα του εποχή το Ρέθυμνο Cretan Kings, με τον Κερατούκλη να διαδέχεται τον Αγορίνο.

Σε μία σεμνή τελετή παράδοσης – παραλαβής που πραγματοποιήθηκε μετά την λήξη της γ’ περιόδου του σημερινού αγώνα απέναντι στην Κύμη, ο Κερατούκλης έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη». Συνοδεία των Dolphin Breaths μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, με τον Αγορίνο να παραδίδει την «σκυτάλη» – σημαία στον διάδοχο του. Αφού τον ασπάστηκε αποχώρησε από το γήπεδο, με τον Κερατούκλη να παίρνει την μόνιμη θέση του δίπλα στην ομάδα μας.

Ο Κερατούκλης έχει την μορφή του ταύρου, εναρμονισμένος στη νέα εποχή του Ρέθυμνο Cretan Kings, με το σύμβολο στο σήμα και στην φανέλα να παίρνει σάρκα και οστά.

Ο Αγορίνος έκανε την επίσημη πρεμιέρα του στην πιο ιστορική μέρα για την ομάδα του Ρεθύμνου.

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΓΟΡΙΝΟΥ

«Και κάπου εδώ λέμε ΑΝΤΙΟ. Περάσαμε 10 υπέροχα Χρόνια με χαρές, λύπες, μεγάλες νίκες της ομάδας μας αλλά και ήττες. Μεγαλύτερη νίκη βέβαια είναι η ΑΓΑΠΗ που δείξατε στο αγαπημένο σας δελφινάκι, ΑΓΑΠΗ που δεν θα την ξεχάσετε ούτε εσείς αλλά ούτε και εγώ! Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους πραγματικά μέσα από την καρδιά μου! Τώρα έρχεται ο φίλος μου ο Κερατούκλης, ο οποίος θα είναι δίπλα σας για να κάνει τις στιγμές σας στο γήπεδο αλλά και εκτός γηπέδου χαρούμενες! Από εμένα ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και να θυμάστε την ομάδα μας και τα μάτια σας, στις νίκες και στις ήττες δίπλα της όπως μόνο εσείς ξέρετε… Το «κάστρο» μας γεμάτο πάντα! ΑΝΤΙΟ!».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει