Viral έχει γίνει στο διαδίκτυο η συνήθεια ενός άνδρα που αποφεύγει με κάθε τρόπο το χαρτί υγείας και κοροϊδεύει όσους χρησιμοποιούν, καθώς σκουπίζεται μόνο με υγρά μαντηλάκια όποτε πηγαίνει στην τουαλέτα.

Η New York Post αναφέρει ότι η Alexandra Maria Clara έκανε σχετική ανάρτηση στα social media και εξιστόρησε την ιστορία του πρώην της.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, πριν λίγο καιρό είχε ένα σύντομο φλερτ με έναν άνδρα και ένα βράδυ πήγε σπίτι του. Όταν επισκέφθηκε το μπάνιο διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε χαρτί υγείας και εκείνος ανέφερε ότι ξέχασε να πάρει. Εντούτοις, δεν υπήρξε πρόβλημα, επειδή κουβαλούσε πάνω της χαρτομάντιλα.

Μια εβδομάδα μετά, η γυναίκα είδε ότι πάλι απουσίαζε το χαρτί τουαλέτας, ενώ άκουσε την ίδια δικαιολογία. Έτσι, όταν βγήκαν έξω, πέρασαν από σούπερ μάρκετ και η Alexandra πήγε να αγοράσει χαρτί. Όμως, ο σύντροφος την σταμάτησε και ανέφερε ότι «στο σπίτι μου δεν πρόκειται να μπει χαρτί υγείας. Βολεύομαι με τα υγρά μαντηλάκια και δεν χρειάζομαι κάτι τέτοιο».

Η γυναίκα όμως αγόρασε και όταν το χρησιμοποίησε, δέχτηκε την χλεύη του άνδρα, που υποστήριζε ότι η λύση κρύβεται στα υγρά μαντηλάκια.

Έτσι, τον χώρισε και τώρα δηλώνει πως μετάνιωσε που δεν το έκανε νωρίτερα, γιατί «με βάση την εμπειρία που αποκόμισα από την περίοδο του κορονοϊού, δεν έπρεπε να το ρισκάρω μαζί του».