Οι «αστείοι» γαμήλιοι όρκοι ενός γαμπρού κατέληξαν σε παρωδία, καθώς ο ίδιος δεν είχε ετοιμάσει καν το τι θα πει στον γάμο του. Το βίντεο με τους όρκους του έκανε τον γύρο του TikTok, με τους χρήστες να σχολιάζουν τα όσα ακούν.

Το βίντεο ανέβηκε από τον λογαριασμό @ckentertainmentservices και μέχρι τώρα έχει πάνω από 9,3 εκατ. προβολές. «Υπόσχομαι να χαστουκίζω τα οπίσθιά σου σε κάθε δυνατή ευκαιρία», είπε ο γαμπρός. «Αυτό έχω να πω μόνο, τα καταφέραμε ως εδώ», κατέληξε.

Ο τελετάρχης ρώτησε τον άνδρα αν ήθελε να προσθέσει κάτι άλλο, όμως εκείνος γελώντας είπε: «Δεν έχω γράψει τίποτα». Σύμφωνα με το nypost.com, οι καλεσμένοι ήταν έκπληκτοι, ενώ ένας παρευρισκόμενος αναφώνησε «Όχι, Κόντι».

Οι χρήστες του TikTok έσπευσαν να κατακρίνουν τα λόγια του γαμπρού, λέγοντας πως έπρεπε να είχε δώσει περισσότερη σημασία στους γαμήλιους όρκους του. «Ακόμα και αν είναι αυτό το χιούμορ τους, οι γαμήλιοι όρκοι θα έπρεπε να είναι σοβαροί», έγραψε ένας. «Ενημερώστε με, όταν βγει το διαζύγιο», είπε άλλος.

«Το νυφικό της είναι τόσο όμορφο και εκείνη είναι τόσο ωραία. Δεν της άξιζε όλο αυτό», πρόσθεσε ένας άλλος χρήστης.

@ckentertainmentservices

I promise to smack that 👋 FELLAS, this is your sign to go write those vows…now 🤣🫶 #ckent #weddingfilmmaker #sheehans #farmlife #vows

♬ original sound – Samuel Foree