Viral στο TikTok έχει γίνει ένας Τούρκος για το καρέ μαλλί, το μουστάκι του καθώς και τις ενδυματολογικές του προτιμήσεις με παντελόνια καμπάνες, πουκάμισα με μεγάλους γιακάδες και στενά σακάκια. Ο άντρας εμφανίζεται σιγά σιγά με soundtrack το τραγούδι… «Έκπτωτος Άγγελος» του Νίκου Οικονομόπουλου.

Ο 41χρονος Μουράτ Ερντέμ «πρωταγωνιστεί» σε viral βίντεο και το τελευταίο διάστημα έχει κερδίσει νέους φαν στη χώρα μας χάρη στα κλιπ, που τον «τοποθετούν» σε διάφορα σενάρια… Στην πλειοψηφία των βίντεο, η μυστηριώδης cult φιγούρα εμφανίζεται να πλησιάζει αργά την κάμερα, να κλείνει με νόημα το μάτι και να στέλνει την αγάπη του σε όσους παρακολουθούν το βίντεο. Οι tik tokers βάζουν τις κινήσεις του, γιατί… «πουλάνε» και τα σχόλια πέφτουν «βροχή»…

Δείτε κάποια από τα αστεία βίντεο που έχουν δημιουργήσει οι ελληνικοί λογαριασμοί με τον Μουράτ στο TikTok:

Ο τούρκος άντρας έχει κατάστημα μπαχαρικών και ξηρών καρπών σε μεγάλη πλατεία της πόλης Καχραμάνμαρας, το οποίο εμφανίζεται στο φόντο πολλών από τα πιο δημοφιλή βίντεο που ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό, σύμφωνα με το τουρκικό site marasmanset.com.

Η εκκεντρική εμφάνισή του και η πρότιμησή του για 70’s ρούχα πηγάζει από την αγάπη του για τον δημοφιλή τούρκο τραγουδιστή και ηθοποιό Φερντί Ταϊφούρ, που υπήρξε πρότυπο για εκείνον, όταν ήταν παιδί.

Δείτε τον Μουράρ Ερντέμ στον δικό του λογαριασμό στο Tik Tok: