Ένας εργαζόμενος σε γραφείο κηδειών της Νεμπράσκα συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα αφού είχε σεξουαλική επαφή με μια κούκλα σε φυσικό μέγεθος που ανήκε στον νεκρό άνδρα που είχε αναλάβει να μεταφέρει, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο Ράιαν Σμιθ, 41 ετών, συνελήφθη την Παρασκευή με την κατηγορία της διάρρηξης, της εγκληματικής καταπάτησης και της παραποίησης υλικών αποδεικτικών στοιχείων – και απολύθηκε αμέσως από τη δουλειά του. Ο Σμιθ εντόπισε την κούκλα του σεξ όταν ο ίδιος και ένας συνάδελφός του στάλθηκαν για να συλλέξουν το σώμα ενός άνδρα που πέθανε από φυσικό θάνατο, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε το WOWT. Οι δυο τους εργαζόταν για λογαριασμό της Mid America First Call, μιας εταιρείας που μεταφέρει, ταριχεύει και αποτεφρώνει πτώματα. Αργότερα εκείνη την ημέρα, ο Smith φέρεται να τηλεφώνησε στον διαχειριστή του ακινήτου και ισχυρίστηκε ότι το γραφείο του σερίφη της κομητείας Sarpy τον έστελνε πίσω στην οικία για να συλλέξει την κούκλα, ώστε να μπορέσει να γίνει «βιοψία» – ένα παράξενο αίτημα που καταρρίφθηκε αμέσως.

Ο άντρας δεν πτοήθηκε και γύρισε στο διαμέρισμα του νεκρού, ισχυρίζονται οι αξιωματούχοι, όπως μεταδίδει η New York Post.

Ο διευθυντής έπεσε πάνω στην σκηνή ενώ ερευνούσε τους θορύβους που προέρχονταν από το εσωτερικό της μονάδας, η οποία ήταν κλειστή και κλειδωμένη με μια αλυσίδα. Στη συνέχεια, ο Smith φέρεται να έφυγε – με τα ρούχα του ατημέλητα – και προειδοποίησε τον διευθυντή ότι θα επέστρεφε με ένταλμα για την κούκλα.

Η απειλή αποδείχθηκε καταστροφική για τον Smith. O διευθυντής κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε το φιάσκο, λέγοντας ότι ανησυχούσε ότι ο υπάλληλος της κηδείας θα επέστρεφε για να διαρρήξει και να κλέψει περιουσία από το διαμέρισμα. Οι Αρχές έφτασαν και παρατήρησαν ότι πολλά αντικείμενα μέσα στη μονάδα είχαν μετακινηθεί.

Tο Εργαστήριο Εγκλήματος της Κομητείας Ντάγκλας επεξεργάζεται τα δακτυλικά αποτυπώματα που αφαιρέθηκαν από τα αντικείμενα που μετακινήθηκαν – και σχεδιάζει να λάβει δείγματα DNA από την κούκλα. Ο Justin Dalton, ιδιοκτήτης του Mid America First Call, επιβεβαίωσε στο WOWT ότι ο Smith απολύθηκε από τη δουλειά, παρόλο που το δεν αφαιρέθηκε κάποιο αντικείμενο αξίας από το πτώμα, όπως πχ. το ρολόι.