Η πιο φημισμένη παραλία της Ελαφονήσου, η οποία αποτελεί και τον λόγο που οι περισσότεροι επιλέγουν το μικρό νησάκι απέναντι από το νοτιοανατολικότερο άκρο της Λακωνίας για τις διακοπές τους, αποτλεί και μία παό τις πιο τροπικές ολόκληρης της χώρας.

Το απίστευτο φυσικό κάλλος που χαρακτηρίζει την ακτή του Σίμου δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Εντυπωσιακοί χρυσαφένιοι αμμόλοφοι, μια λωρίδα γης μέσα στη θάλασσα που χωρίζει την ακτή σε δύο επιμέρους κόλπους και διαυγή, πεντακάθαρα νερά συνθέτουν την εντυπωσιακή εικόνα της, η οποία κάνει το γύρο του κόσμου.

Η παραλία του Σίμου έχει συμπεριληφθεί αρκετές φορές ανάμεσα στις καλύτερες της Ελλάδας στις καθιερωμένες λίστες διεθνών ταξιδιωτικών περιοδικών και πλατφόρμων, ενώ για το 2019 βρίσκεται στην τέταρτη θέση με τις καλύτερες παραλίες της χώρας μας όπως τις ανέδειξαν για ακόμη μία χρονιά οι χρήστες του TripAdvisor στο πλαίσιο των Τravellers’ Choice Awards 2019.

Απολαύστε τα εκπληκτικά πλάνα από το drone του youtuber haanity και ταξιδέψτε έστω και νοητά μέχρι τν εξωτικό Σίμο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.