Ελληνικός προορισμός ανάμεσα στα καλύτερα μέρη για ταξίδι το 2017

Αυτοί είναι οι κορυφαίοι προορισμοί για το νέο έτος σύμφωνα με το Conde Nast Traveler


ΤΑΞΙΔΙΝΕΑ
11:53
01/01/2017
Ελληνικός προορισμός ανάμεσα στα καλύτερα μέρη για ταξίδι το 2017
loading

Η «βίβλος του ταξιδιού» ανέδειξε τους κορυφαίους προορισμούς για το 2017 ανάμεσα στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ένας ελληνικός.

Συνολικά δεκαεφτά προτάσεις παγκοσμίως -από την Πορτογαλία και τα νησιά Αζόρες μέχρι και τον Καναδά- συμπεριλήφθηκαν στη λίστα του αμερικάνικου ταξιδιωτικού περιοδικού, οι οποίοι προτάθηκαν από τους έμπειρους και πολυταξιδεμένους συντάκτες του.

toronto
Τορόντο, από τις προτεινόμενες πόλεις να επισκεφτεί κάποιος στον Καναδά

Σύμφωνα με αυτούς, λοιπόν, στην πρώτη θέση αναδείχθηκε ο Καναδάς, ο οποίος το 2017 κλείνει τα 150 χρόνια από τη δημιουργία του. Έτσι, για την νέα χρονιά υπάρχει ακόμη ένας λόγος για να επισκεφτεί κάποιος το Great White North, όπως αλλιώς είναι γνωστός. Μάλιστα, σε αυτό το πλαίσιο σε ολόκληρη τη χώρα για τον επόμενο χρόνο όλοι, και όχι μόνο οι Καναδέζοι, δικαιούνται δωρεάν είσοδο στα εθνικά πάρκα του κράτους, εφόσον προμηθευτούν το αντίστοιχο πάσο.

Μόντρεαλ, Τορόντο και Βανκούβερ μπαίνουν στο προσκήνιο, ενώ τις εντυπώσεις κλέβει το Rocky Mountaineer, το τρένο που διασχίζει διάφορες περιοχές της χώρας και αποτελεί το τέλειο μέσο αποτοξίνωσης από την τεχνολογία καθώς το ίντερνετ δεν πιάνει σε κανένα σημείο της διαδρομής του.

mineapoli
Άποψη της Μινεάπολης, στις μεσοδυτικές πολιτείες της Αμερικής

Ακολουθούν πόλεις από τις μεσοδυτικές πολιτείες της Αμερικής, όπως η Μινεάπολη όπου θα λειτουργήσει μουσείο στο πάρκο Paisley στη μνήμη του τραγουδιστή Prince και η Ιντιανάπολη με την γαστρονομική σκηνή και τις μπύρες της να κινούν το ενδιαφέρον των επισκεπτών της.

kentriki_cuba
Από τους κορυφαίους παγκοσμίους προορισμούς του 2017, η αυθεντική Κούβα

Στην τρίτη θέση της λίστας των συντακτών του Conde Nast Traveler βρίσκεται η Κούβα. Αν και από το 2016 όλο και περισσότεροι Αμερικάνοι την επισκέπτονται, το 2017 θα είναι η χρονιά της. Οι ταξιδιώτες, πλέον, δεν περιορίζονται μόνο στην γνωριμία τους με την Αβάνα, καθώς για να ζήσουν αυθεντικές κουβανέζικες εμπειρίες επιλέγουν μικρότερες πόλεις όπως οι Santa Clara, Holguin, Camaguey κ.α. Μάλιστα, ο πρόσφατος θάνατος του Φιντέλ Κάστρο τονίζει και το πόσο η χώρα αυτή συνεχίζει να αλλάζει.

bermuda
Πανοραμική άποψη από το νησί Bermuda

Το νησί Bermuda συναντάται στην τέταρτη θέση, προσελκύοντας ολοένα και περισσότερους τουρίστες τόσο για την ανάπτυξη της pop art κουλτούρας του, όσο και για τα πολυτελή pool resorts που «βλέπουν» στο λιμάνι του.

Η πρώτη πεντάδα ολοκληρώνεται με την ελληνική πόλη που κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των ταξιδιωτικών συντακτών του αμερικάνικου περιοδικού και έτσι συμπεριλήφθηκε ανάμεσα στους 17 κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως που πρέπει να επισκεφτεί κάποιος το 2017.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει