Τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς των διασήμων του Χόλιγουντ.

Η 320 χιλιομέτρων μεξικανική ακτογραμμή έχει πλέον καθιερωθεί ως «celebrity hotspot», με τη Γκουίνεθ Πάλτροου να είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη λίστα των σταρ που έχουν επιλέξει για τις διακοπές τους τη Riviera Nayarit.

Η 42χρονη γνωστή ηθοποιός απόλαυσε μερικές ημέρες ηρεμίας και χαλάρωσης στο πολυτελέστατο resort Punta Mita και διασκέδασε στο πολυτελές, ιδιωτικό σπίτι του resort, Casa China Blanca, το οποίο έχει αποτελέσει το σκηνικό για πολλές ταινίες blockbuster του Χόλιγουντ.

Οι περισσότεροι δε γνωρίζουν καν την περιοχή αυτή, που βρίσκεται στις δυτικές ακτές του Μεξικού, ωστόσο είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην υψηλή κοινωνία των πάμπλουτων και διάσημων της πέρα όχθης του Ατλαντικού.

Στη Riviera Nayabit υπάρχουν πολλά luxury resorts, ενώ το μαγευτικό φυσικό τοπίο προσφέρει μια ξεχωριστή αίσθηση σε όσους επισκέπτονται στην περιοχή, που βρίσκεται μόλις δύο ώρες με το αεροπλάνο από το Λος Άντζελες.

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο σύζυγός της Κάινι Γουέστ πέρασαν το μήνα του μέλιτος στο Punta Mita τον περασμένο Ιούλη, με τη διάσημη τιβιπερσόνα να ανεβάζει πολλές φωτογραφίες της στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την εντυπωσιακή πισίνα του Casa Aramara.

Κι ενώ η πλειοψηφία των τουριστών επιλέγει την ανατολική ακτή του Μεξικού, στο περίφημο Κανκούν, οι αστέρες της μουσικής, κινηματογραφικής και αθλητικής βιομηχανίας, καθώς επίσης και πολλά μοντέλα κάνουν στροφή και επιλέγουν την ακριβώς αντίπερα όχθη.

Συνολικά, πάνω από 40 ηθοποιοί, τραγουδιστές, αθλητές και μοντέλα έχουν απολαύσει μοναδικές στιγμές απόλαυσης στο «μυστικό» θησαυρό του Μεξικού, αναφέρει η Daily Mail.