Απολαύστε αξέχαστες πασχαλινές διακοπές, στην αγκαλιά της ανοιξιάτικης φύσης και μια ανάσα από τη θάλασσα στο βραβευμένο Olympia Golden Beach Resort & Spa!

Το ταξίδι σας απέχει μόλις ένα… τηλεφώνημα μακριά, αφού στο 26230 95999 θα μάθετε τα πάντα για τις εκπλήξεις που έχει ετοιμάσει η ομάδα του resort για τις διακοπές του Πάσχα, τις γαστρονομικές απολαύσεις, τις δραστηριότητες για παιδιά και τόσα άλλα!

Το Olympia Golden Beach Resort & Spa, μετατρέπει τις διακοπές σας σε ένα ονειρεμένο ταξίδι στην πολυτέλεια! Άλλωστε μόλις απέσπασε από την Επιτροπή Διεθνών Βραβείων International Hotel Awards τιμητικό βραβείο για το έτος 2014 στην κατηγορία των ελληνικών Small Luxury Hotels.

Ξενοδοχειακές μονάδες και επιχειρήσεις φιλοξενίας υψηλού επιπέδου από πενήντα και πλέον χώρες ανά την υφήλιο έθεσαν υποψηφιότητα για ένα ή και περισσότερα από τα επίζηλα βραβεία της Επιτροπής Διεθνών Βραβείων International Hotel Awards, που αποτελούν σημείο αναφοράς για κάθε ξενοδοχείο.

To Resort

Καλαίσθητα κτίρια με κεραμοσκεπές, φιλοξενούν τις 56 σουίτες του Olympia Golden Beach, οι περισσότερες από τις οποίες περικυκλώνονται από ιδιωτικές πισίνες.

Μεγάλοι χώροι με γκαζόν, πολύχρωμα λουλούδια, φοίνικες, μπανανιές και αρωματικά φυτά στολίζουν τον περιβάλλοντα χώρο. Στο κέντρο του resort δεσπόζει η κεντρική πισίνα με το μεγάλο μπαρ και το κέντρο spa, ενώ ο χώρος του κεντρικού εστιατορίου είναι ιδανικός για φαγητό, καφέ ή ποτό όλες τις ώρες της ημέρας.

Οι σουίτες δίχωρες ή μονόχωρες χαρακτηρίζονται από τους μεγάλους χώρους και την προσεγμένη πολυτέλεια. Όμορφα λειτουργικά έπιπλα, ευρύχωρα μπάνια με μπανιέρες και ντους, εξοπλισμό κουζίνας, άνετες ξαπλώστρες στις πισίνες, πρωτότυπες κούνιες για χαλάρωση, συνθέτουν το σκηνικό της διαμονής. Σε όλα τα δωμάτια θα βρείτε ψυγείο, με εγκαταστάσεις mini-bar, 32′ TFT (HD Ready) καλωδιακή και δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο, χρηματοκιβώτιο, δωρεάν πρόσβαση στο Internet και κλιματισμό.

Η μεγάλη βίλα, στην καρδιά του resort, με τον υπέροχο κήπο και την πραγματικά τεράστια πισίνα με το έντονο τυρκουάζ ψηφιδωτό είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές διαμονής.

Η βίλα παρέχει απόλυτη ιδιωτικότητα, καθώς είναι περικυκλωμένη από έναν «έξυπνο» ψηλό φράχτη, που εμποδίζει τη θέα απ’ έξω. Ο χώρος της υποδοχής φιλοξενεί ένα άνετο σαλόνι με τηλεόραση, dvd player και χουχουλιάρικους καναπέδες αλλά και μια τραπεζαρία.

Για τα παιδιά υπάρχει μια καλά εξοπλισμένη παιδική χαρά, όπως επίσης και το Kids club το οποίο στελεχωμένο με επαγγελματίες παιδαγωγούς, μπορεί να ψυχαγωγήσει τα παιδιά σας από τις 10:00 έως τις 19:00 καθημερινά.

Ζήστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης στο Dream Spa, το οποίο μάλιστα ήταν finalsit στα 2013 World Luxury Spa Awards. Το εξειδικευμένο προσωπικό του θα σας βοηθήσει να πετύχετε την ηρεμία και την ευεξία σώματος και πνεύματος, που χρειάζεστε. Θεραπείες με φύλλα χρυσού, ειδικά μασάζ με πουγκιά και κοχύλια, μπανιέρα αλλά και shower jet για super θεραπείες θα σας χαλαρώσουν και θα σας ομορφύνουν.

Η γαστρονομία

Ιδιαίτερη προσοχή, μελέτη, μεράκι και άρωμα Μεσογείου επικρατεί στην κουζίνα του Olympia Golden Beach. Η φιλοσοφία που ακολουθεί η κουζίνα είναι οι μεσογειακές γεύσεις, ενώ ιδιαίτερα μελετώνται τα μενού των παιδιών.

Σχεδόν το 95% των κρεάτων είναι φρέσκα, προερχόμενα από κοντινή υπερσύγχρονη φάρμα εκτροφής. Το κεντρικό εστιατόριο λειτουργεί και ως ala card, ενώ κάθε βράδυ ετοιμάζεται ένας μεγάλος, πλούσιος μπουφές. Εξαιρετικά μαγειρευτά, με αυθεντικές ελληνικές συνταγές, υπέροχα γλυκά, μεγάλη ποικιλία από τυριά και αλλαντικά, πολλές φρέσκιες σαλάτες και ψωμιά. Πολύ καλή κάβα κρασιών με έμφαση τον ελληνικό αμπελώνα.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο: 26230 95999