Διακοπές σε έξι από τα δεκάδες και υπέροχα ελληνικά νησιά προτείνει στους αναγνώστες του για τον Οκτώβριο το διεθνούς φήμης ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast Traveller.

Ανάμεσα σε 25 προορισμούς από όλο τον κόσμο που συμπεριλαμβάνονται συνολικά στο αφιέρωμα της ηλεκτρονικής έκδοσης του περιοδικού, τα ελληνικά νησιά κατάφεραν να ολοκληρώσουν την πρώτη δεκάδα, με τις συντάκτριες του άρθρου να συμπεριλαμβάνουν σε αυτό επιλογές τόσο από τις Κυκλάδες, όσο και από τα Δωδεκάνησα, τα οποία όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα «εξακολουθούν να είναι ζεστά και ηλιόλουστα».

Ανάμεσά τους, λοιπόν, ξεχώρισαν τη Ρόδο με την γραφική Λίνδο και τον εντυπωσιακό αρχαιολογικό της χώρο, το μικροσκοπικό Καστελόριζο και την Μήλο, με μια πλούσια γκάμα σε παραλίες για όλα τα γούστα.

Η ανέγγιχτη από τον μαζικό τουρισμό και κουκλίστικη Σύμη δεν θα μπορούσε να λείπει από το αφιέρωμα, ενώ αναφορές έγιναν τόσο στην μυστηριακή Νίσυρο, όσο και στην υπέροχη Πάτμο.

Οι αιώνιες «σταρ» του ελληνικού καλοκαιριού, Σαντορίνη και Μύκονος, προτάθηκαν, φυσικά, από τις συντάκτριες του άρθρου, με το δημοσίευμα να καταλήγει λέγοντας ότι «όλα τα ελληνικά νησιά είναι υπέροχα, γι αυτό όποιο και να διαλέξετε θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Φυσικά, υπάρχει και η δυνατότητα περισσότερων επιλογών, αφιερώνοντας λίγες μέρες στο καθένα από αυτά, ανακαλύπτοντας έτσι περισσότερους ονειρικούς προορισμούς».