Το πρώτο κινητό hostel του κόσμου υποστηρίζει πως εφηύρε μια κροατική εταιρεία καθώς όλο το κατάλυμα μπορεί να «πακεταριστεί» και να μετακινηθεί μέσα σε μισή ώρα.

Το «Nearby Hostel» είναι σχεδιασμένο ώστε να παρέχει εύκολη και οικονομική διαμονή σε μουσικά φεστιβάλ σε συμμετέχοντες που θέλουν να αποφύγουν είτε τις σκηνές είτε τα «υπερτιμημένα και απομακρυσμένα» ξενοδοχεία.

Κάθε κοντέινερ περιλαμβάνει εννέα δωμάτια και εφόσον κατασκευαστεί το κινητό hostel θα παρέχει ηλεκτρικό ρεύμα, βασική επίπλωση, WiFi, τηλεόραση και ψυγείο.

Τα υπνοδωμάτια χωρούν οκτώ, τέσσερα και δύο άτομα. Κάθε Nearby Hostel διαθέτει θέρμανση και κλιματισμό, οικολογικά ντους και τέσσερις τουαλέτες.

Κι αν μετά τη συναυλία οι συμμετέχοντες δυσκολεύονται να θυμηθούν πού μένουν- εξαιρετικά σύνηθες…- μια εφαρμογή στο κινητό τους θα τους οδηγήσει στο κατάλυμά τους.

Οι δημιουργοί του έχουν μόλις ξεκινήσει καμπάνια μέσω Indigogo για να συγκεντρώσουν 110.000 δολάρια και μέχρι στιγμής έχουν 555 δολάρια από 26 επενδυτές

Τα hostel της εταιρείας, που είναι σχεδιασμένα να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, προσφέρουν επίσης ηχομόνωση και θερμομόνωση, λόκερ και καφέ το πρωί.

kasjfaha2 kasjfaha3 kasjfaha4 kasjfaha5 kasjfaha6 kasjfaha7 kasjfaha1