Μια νότα από αυθεντικό Βερολίνο που συνδυάζεται με μια έξυπνη πινελιά περιπέτειας είναι η ιδέα που δημιούργησε τον ξενώνα Plus One.

Πρόκειται για ένα μοντέρνο διαμέρισμα σε μια μικρή πολυκατοικία στα σύνορα της καλλιτεχνικής συνοικίας Kreuzberg και της ανερχόμενης Neukölln, που έχει σχεδιαστεί στα πρότυπα ενός δωματίου design ξενοδοχείου.

Η ιδέα ανήκει στον Clare Freeman, πρώην PR manager της αλυσίδας των Design Hotels και η φιλοσοφία του συνδυάζει την αίσθηση της άνεσης με το μοντέρνο στοιχείο.

Οι εκπλήξεις ξεκινούν από την αρχή. Μπαίνοντας στο χώρο ένας μαυροπίνακας σας καλωσορίζει με ένα μήνυμα γραμμένο μόνο για εσάς! Ο άνετος χώρος είναι εξοπλισμένος με ένα υπερυψωμένο κρεβάτι και ένα μικρό χώρο, που φιλοξενεί την κουζίνα.

Ακατέργαστο ξύλο και ουδέτερα χρώματα διακοσμούν το δωμάτιο, ενώ τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία του είναι οι λεπτομέρειες. Το διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει έως 3 άτομα και διαθέτει μπαλκόνι και λειτουργικούς κοινόχρηστους χώρους.

Αυτό που κάνει όμως το Plus One ξεχωριστό είναι οι άνθρωποι και με αυτό δεν εννοούμε το προσωπικό του ξενώνα, αφού δεν υπάρχει, αλλά τους ανθρώπους που θα γνωρίσετε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Όλα ξεκινούν πολύ πριν φτάσετε στον προορισμό σας όταν μπείτε στο site του ξενοδοχείου για να κλείσετε το δωμάτιο.

Εκεί σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε ένα ντόπιο, ο οποίος θα αναλάβει να σας μυήσει στα μυστικά της πόλης και να σας δείξει τα καλύτερα αξιοθέατα, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα σας.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε το Βερολίνο από αυτόν! Τολμήστε το!

Τιμές: Από 120 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ