Μία νέα καινοτομία που ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα στην καθημερινότητά μας, μας συστήνει η Info Quest Technologies, η εταιρεία που για περισσότερα από 40 χρόνια φέρνει όλα τα νέα προϊόντα ψηφιακής τεχνολογίας στα χέρια μας. Πρόκειται για τους φορητούς σταθμούς ενέργειας (power stations) EcoFlow, που προσφέρουν οικολογική, ηλεκτρική ενέργεια κάθε στιγμή που την έχουμε ανάγκη, στο σπίτι, στην εκδρομή, για επαγγελματική χρήση σε εξωτερικό χώρο. Χωρίς καύσιμα, τοξικά αέρια, θόρυβο και με απόλυτη ασφάλεια για χρήση ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους όπου υπάρχουν παιδιά.

H EcoFlow, είναι μία καινοτόμος εταιρεία, που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο έχουμε πρόσβαση σε ηλεκτρική ενέργεια πάντα και παντού. Επιλέγοντας την κατάλληλη συσκευή από τη σειρά River για μικρότερες απαιτήσεις ή τη σειρά Delta για πιο απαιτητικές χρήσεις, μπορούμε να συνδέσουμε και να δώσουμε ρεύμα σε όσες ηλεκτρικές συσκευές θέλουμε και να συνεχίσουμε τις αγαπημένες μας συνήθειες όπου κι αν βρισκόμαστε: Από το φωτιστικό, το laptop και την τηλεόραση, ή ακόμα και ολόκληρο το σπίτι μας σε περίπτωση blackout, τις μικροσυσκευές που έχουμε μαζί στην εκδρομή, το ηλεκτρικό μας αυτοκίνητο για λίγα χιλιόμετρα μέχρι να φτάσουμε με ασφάλεια στο κοντινότερο σημείο φόρτισης ή ακόμα να υποστηρίξουμε μία ολόκληρη ηχητική εγκατάσταση σε ένα υπαίθριο party.

Οι σταθμοί ενέργειας EcoFlow διαθέτουν μικρό μέγεθος και βάρος και μεταφέρονται εύκολα παντού. Η άμεση φόρτιση, σε μόλις 1 ώρα για το 80% της χωρητικότητας, η έξυπνη διαχείριση της μπαταρίας, η σύνδεση πολλών συσκευών μαζί ή η προσθήκη μπαταριών σε μερικά μοντέλα για απεριόριστη χωρητικότητα  και η διαχείριση μέσω του EcoFlow App, είναι λίγα μόνο από τα χαρακτηριστικά που κάνουν τα EcoFlow power stations μοναδικά στο είδος τους. Ως καινοτόμος εταιρεία με φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές,  η EcoFlow διαθέτει, επίσης,  ηλιακά πάνελ, τα οποία αξιοποιούν την ηλιακή ενέργεια για τη φόρτιση των power stations, βοηθώντας όλους μας όχι μόνο να έχουμε πάντα ρεύμα, αλλά και ενισχύσουμε  την προσπάθεια για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος

Αναγνωρίζοντας την υπεροχή τους, το περιοδικό Time στη δημοσίευση της λίστας με τις σημαντικότερες Καινοτομίες του 2021 που θα αλλάξουν τη ζωή μας, χαρακτήρισε το μοντέλο DELTA Pro της EcoFlow, κορυφαία ανακάλυψη του 2021 (Best Invention 2021) στην κατηγορία Sustainability, ως την  πλέον καινοτόμο και βιώσιμη λύση για την υποστήριξη ενός νοικοκυριού σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. 

Ανακαλύψτε τους φορητούς σταθμούς ενέργειας EcoFlow στη διεύθυνση infoquest.gr/el/ecoflow ή επικοινωνήστε μαζί μας: [email protected].