Είτε μένεις στο κέντρο τη πόλης είτε στα περίχωρα ο κίνδυνος και ο φόβος για κλέφτες και διαρρήκτες είναι πάντα συνεχής. Από το να περιμένεις να γίνει το κακό είναι προτιμότερο να εξοπλίσεις την οικεία σου με ένα σύστημα ασφαλείας. Πέρα από το πρακτικό του θέματος και μόνο η παρουσία της κάμερας δρα και σε ψυχολογικό επίπεδο προσφέροντας σου την ηρεμία που χρειάζεσαι ώστε να μπορείς να χαλαρώσεις χωρίς το φόβο. Η Full HD Outdoor Wi-Fi spotlight Camera της D-Link θα βελτιώσει αισθητά την ασφάλεια του σπιτιού σου, δίνοντας σου την αίσθηση ασφάλειας και εμπιστοσύνης.

Η συγκεκριμένη κάμερα έχει έγχρωμη εικόνα του χώρου σου ακόμα και τη νύχτα. Προσφέρει ολοκάθαρο 1080p video στα 30fps, σε ειδοποιεί με την ενσωματωμένη σειρήνα 100dB μόλις ανιχνεύσει ανθρώπινη κίνηση αλλά και θραύση κρυστάλλων ενώ είναι και αδιάβροχη, γεγονός που την καθιστά ιδανική για εξωτερικούς χώρους. Επιπλέον μπορεί να δέχεται και να μεταδίδει ήχο χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο και επιτρέπει διαρκή καταγραφή βίντεο.

Πιο συγκεκριμένα είναι ιδανική για 24ωρη παρακολούθηση, αφού βλέπεις ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι. Ο αισθητήρας της ανιχνεύει κίνηση σε απόσταση έως και 7 μέτρα. Ενώ, χάρη στην ευρεία γωνία θέασης που καλύπτει 150 μοίρες, βλέπει όσα σχεδόν θα μπορούσες να δεις και εσύ με γυμνό μάτι, και πολλά περισσότερα.

Πιο συγκεκριμένα για τον αισθητήρα κίνησης. Είναι σε θέση να αναγνωρίζει την ανθρώπινη κίνηση ενώ παράλληλα μειώνει τα ψευδώς θετικά ερεθίσματα χρησιμοποιώντας υπέρυθρη τεχνολογία για να εντοπίσει κινήσεις που προέρχονται από ανθρώπους ή κατοικίδια. Όταν λαμβάνεις ειδοποίηση από την κάμερα θα είσαι σίγουρος ότι πρόκειται για κάτι σημαντικό και ότι δεν έχεις ξυπνήσει όλη τη γειτονιά για το τίποτα.

Η κάμερα της D-Link μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως θυροτηλέφωνο αφού επιτρέπει την καταγραφή και την μετάδοση ήχου. Δες και άκουσε σε πραγματικό χρόνο και μίλησε στη φορητή συσκευή σου για να μεταδώσεις ήχο ζωντανά στον χώρο σου σαν να βρισκόσουν εκεί.

Τέλος, η εγγραφή και η αποθήκευση γίνεται είτε στο Cloud είτε σε ενσωματωμένη SD κάρτα. Χάρη στο οικοσύστημα της mydlink μπορείς να έχεις τον έλεγχο του έξυπνου σπιτιού σου. Η κάμερα της D-link αποτελεί την ιδανική λύση για σύγχρονη και έξυπνη παρακολούθηση οικίας.