Φήμες θέλουν τα νέα iPhones και iPads της Apple να έρχονται με τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων που έκανε το ντεμπούτο του τον περασμένο Σεπτέμβριο με την έλευση του iPhone 5S.

Επίσης η Apple ανακοίνωσε φέτος πως θα ανοίξει την τεχνολογία του Touch ID και στους προγραμματιστές της όπου θα μπορούν πλέον να παρουσιάζουν εφαρμογές τους στο App Store που θα εκμεταλλεύονται αυτό το χαρακτηριστικό ασφαλείας.

Οι τελευταίες φήμες θέλουν την ταϊβανέζικη Semiconductor Manufacturing Company (TSMC) να κατασκευάζει φέτος περισσότερους, αλλά και ανθεκτικότερους αισθητήρες για τα επερχόμενα iPhones και iPads της Apple.

H παρακάτω φωτογραφία, προερχόμενη θεωρητικά από την παραγωγική αλυσίδα της Apple, είναι ακόμη ένα δείγμα μιας και παρουσιάζει όλες τις iOS συσκευές της Apple με το Touch ID ενσωματωμένο.

Όπως αναφέρει η China Times, η TSMC θα κατασκευάσει περί τα 120 εκατ. Touch ID αισθητήρες μέσα στους επόμενους μήνες. Κάτι τέτοιο σημαίνει μια αύξηση της τάξης του 223% σε σχέση με πέρυσι κάτι που συνηγορεί στο γεγονός πως περισσότερες συσκευές της Apple φέτος θα έχουν προεγκατεστημένη αυτή την τεχνολογία.

Πηγή: appleworldhellas.com