Η MediaMarkt, ανοίγει τις πόρτες σε δύο κεντρικά καταστήματά της και υποδέχεται τους επαγγελματίες, για αγορές αποκλειστικά με τιμολόγιο, από τις 10 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, οι επαγγελματίες έχουν πλέον τη δυνατότητα να βρουν όλα όσα χρειάζονται για την επιχείρησή τους, κάνοντας τις αγορές τους σε δύο από τα μεγαλύτερα καταστήματα της MediaMarkt, στη Λ. Συγγρού στην Αθήνα και στη Σταυρούπολη στη Θεσσαλονίκη, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την ασφάλειά τους.

H MediaMarkt συνεχίζει να στηρίζει την επιχειρηματικότητα και να παρέχει στους επαγγελματίες έξυπνες λύσεις που θα καλύψουν αποτελεσματικά κάθε τους ανάγκη, μέσα από μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών και μάλιστα στις πιο προνομιακές τιμές.

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων είναι 10:00 – 20:30. Σημειώνεται ότι κατά την επίσκεψη επιτρέπονται έως 4 άτομα ανά 200 τ.μ., δεν επιτρέπονται συνοδοί, ενώ είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας και η τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες και τα απαραίτητα δικαιολογητικά μπορείτε να επισκεφτείτε  το ηλεκτρονικό κατάστημα mediamarkt.gr.