Νοικοκυραίοι όλου του κόσμου σπάστε τα δεσμά μας, τώρα μπορείτε να καθαρίζετε από τη βολή του καναπέ σας.

Το όνειρο κάθε εργένη και κομματάκι τεμπελάκου γίνεται πλέον πραγματικότητα με τον στόλο των τηλεκατευθυνόμενων μέσων καθαρισμού, που αλλάζουν άρδην τους όρους της οικιακής υγιεινής.

Γιατί τώρα η καθιερωμένη φασίνα μετατρέπεται σε gaming και ξέρετε ποιον πρέπει να ευχαριστήσουμε γι’ αυτό: τους Ιάπωνες!

Η γιαπωνέζικη φίρμα τηλεκατευθυνόμενων Kyosho έριξε λοιπόν στην αγορά μια σειρά από τηλεχειριζόμενα μέσα καθαρισμού, μάπα και κάδο δηλαδή, φέρνοντας ρίγη συγκίνησης στο σώμα του αμετανόητου εργένη.

Η σφουγγαρίστρα Kyosho Egg R/C Sugoi Mop δουλεύει με 4 απλές μπαταρίες ΑΑ, με δύο ακόμα να χρειάζονται για το ασύρματο κοντρόλερ. Μην περιμένετε βέβαια σοβαρή καθαριστική δουλειά, καθώς η μάπα είναι για ένα γρήγορο πέρασμα του πατώματος.

Παρά το γεγονός ότι η σειρά είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στην Ιαπωνία, το online κατάστημα Japan Trend Shop αναλαμβάνει να το παραδώσει στην πόρτα μας έναντι 21 ευρώ (και άλλα 30 δυστυχώς για το shipping).

Αν βέβαια οι ανάγκες σας είναι ακόμα λιγότερες, διατίθεται και η μίνι εκδοχή της μάπας, στα 20 ευρώ (και 14 ευρώ shipping).

Την ώρα λοιπόν που οι σφουγγαρίστρες είναι ιδανικές για να… παραχώνουμε τη σκόνη στα άλλα δωμάτια, όποιος θέλει να κάνει τη διαφορά σε επίπεδο ξένοιαστης καθαριότητας, οφείλει να πάει για τον τηλεχειριζόμενο κάδο απορριμμάτων, που λειτουργεί με τον ίδιο αριθμό μπαταριών και κοστίζει 22 ευρώ (και άλλα 23,5 ευρώ shipping).

Κι έτσι το μόνιμο πρόβλημα του κάδου που είναι πάντα μακριά και πρέπει να σηκωθείς λύθηκε μεμιάς, καθώς τώρα έρχεται αυτός σε μας, όπως έπρεπε δηλαδή να είχε προνοήσει κάθε κατασκευαστής.