Η Apple παρουσίασε το νέο της μοντέλο iPhone, το οποίο είναι μικρότερο σε διαστάσεις και χαρακτηριστικά, αλλά και σε τιμή.

Εν μέσω πανδημίας κορονοϊού, ο αμερικανικός κολοσσός τεχνολογίας λάνσαρε το νέο iPhone SE. Κάτι που έκανε όχι μέσω μιας φαντασμαγορικής εκδήλωσης, αλλά με γραπτή ενημέρωση των ΜΜΕ και των υποψήφιων πελατών της.

Το νέο και προσιτό smartphone έχει εμφάνιση iPhone 8, με οθόνη 4,7 ιντσών IPS LCD Retina, καθώς έχει home button, κάτι που αποτελούσε… ανάμνηση στα πιο πρόσφατα μοντέλα της εταιρείας.

Όσον αφορά την τιμή, αυτή θα ξεκινά από τα 365 ευρώ για την έκδοση με 64 GB αποθηκευτικό χώρο -όσο κόστιζε και το iPhone SE του 2016, ενώ για το κοινό θα υπάρχουν διαθέσιμες και εκδόσεις με 128 GB και 256 GB χωρητικότητα.

Το SE θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία από τις 17 Απριλίου 2020 για την αγορά των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ θα κυκλοφορήσει στις 24 Απριλίου 2020.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται ενημέρωση για την Ελλάδα.

Η Apple επενδύει πάρα πολλά στην έκδοση του συγκεκριμένου μοντέλου, καθώς ενσωματώνει την τεχνολογία που διαθέτουν τα τελευταία iPhones σε πολύ χαμηλό κόστος, δίνοντας στην εταιρεία τη δυνατότητα να μπει σε μία αγορά που δεν το είχε κάνει στο παρελθόν. Μάλιστα, η «καρδιά» του θα είναι το A13 Bionic, το οποίο μπορεί κανείς να βρει στα iPhone 11 και 11 Pro.

Επίσης, οι συσκευές θα είναι διαθέσιμες με μονή κάμερα 12MP με λειτουργία Smart HDR για συνδυασμό πολλαπλών λήψεων, Touch ID (δακτυλικό αποτύπωμα), που θα εξασφαλίζει την ασφάλεια της συσκευής ως προς τον χρήστη της και δυνατότητα εγγραφής 4K video.

Τα διαθέσιμα χρώματα είναι μαύρο, λευκό και κόκκινο.