Στον «αέρα» βρίσκεται το νέο, ανανεωμένο site της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας. Με μοντέρνα, minimal εμφάνιση, το νέο site www.athenianbrewery.gr προσκαλεί τον χρήστη σε μία διαδραστική πλοήγηση στον κόσμο της εταιρίας και των μαρκών της.

Οι επισκέπτες του site έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την Αθηναϊκή Ζυθοποιία και να ενημερωθούν για τις δραστηριότητές της μέσα από πολλές θεματικές ενότητες, με πλούσιο περιεχόμενο και οπτικοακουστικό υλικό, που αποτυπώνουν την ιστορία της εταιρίας, το σύγχρονο προφίλ της, αλλά και την μεγάλη αγάπη της για την μπίρα!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και ανακαλύψτε την πολυετή ιστορική διαδρομή της εταιρίας και την πλούσια ποικιλία των μαρκών που διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της. Ακόμα, σας δίνεται η ευκαιρία να μάθετε πολλά μυστικά για την μπίρα, να μυηθείτε στην «τέχνη» του σωστού σερβιρίσματος και να περιηγηθείτε σε ένα πλούσιο περιεχόμενο με τα τελευταία νέα από τις δράσεις και τις χορηγίες της εταιρίας στην κοινωνία, το περιβάλλον, τη μουσική, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Παράλληλα, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία διευρύνει τα κανάλια επικοινωνίας της με το κοινό ενδυναμώνοντας την εταιρική της παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα. Μέσα από τους νέους λογαριασμούς σε Facebook, Τwitter, YouTube καθώς και το εταιρικό blog, οι φίλοι της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας θα μπορούν να ενημερώνονται άμεσα και διαδραστικά για τα νέα, τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της και να συμμετέχουν στη συζήτηση.

Τα καινούργια κανάλια στα κοινωνικά δίκτυα συμπληρώνουν την καινούργια ιστοσελίδα της εταιρίας και ενισχύουν το μήνυμα «Είμαστε Εδώ!».

Επισκεφθείτε και εσείς το νέο site www.athenianbrewery.gr, ακολουθήστε την Αθηναϊκή Ζυθοποιία στα κοινωνικά δίκτυα και μείνετε συντονισμένοι στον συναρπαστικό της κόσμο!