Η Samsung Electronics Hellas παρουσίασε προϊόντα και ολοκληρωμένες λύσεις κλιματισμού, σε επαγγελματίες του κλάδου, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του χώρου εκπαίδευσης συστημάτων κλιματισμού, που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012.

Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας εποχής για την εταιρεία, καθώς εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της θέρμανσης, του αερισμού και του κλιματισμού με μία πλήρη σειρά προϊόντων, τόσο για οικιακές όσο και για επαγγελματικές εφαρμογές.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Samsung Electronics Hellas (Λ. Κηφισίας 280, Χαλάνδρι), όπου και βρίσκεται και ο χώρος εκπαίδευσης. Με συνολική επιφάνεια 100m2 και αποτελούμενος από δύο χώρους των 80m2 και 20m2, ο χώρος εκπαίδευσης μπορεί να φιλοξενήσει έως και 25 εκπαιδευόμενους.

Ο νέος χώρος λειτουργεί από το Φεβρουάριο του 2012 και έχει ήδη φιλοξενήσει μία ομάδα εκπαιδευόμενων. Επενδύοντας στην εξειδίκευση και την κατάρτιση των συνεργατών της, η εταιρεία στοχεύει να ενισχύσει την εικόνα της στον τομέα των επαγγελματικών προϊόντων και να διαδώσει την υψηλή τεχνολογία της, εκπαιδεύοντας 470 επαγγελματίες μέσα στο 2012.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να λάβουν αναλυτική ενημέρωση, σχετικά με τα συστήματα κλιματισμού της Samsung Electronics. Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε η προϊοντική γκάμα της εταιρείας για τον Οικιακό Κλιματισμό: Σειρά Κ (Jungfrau Flagship, Inverter), Σειρά Υ (Jungfrau Premium, Inverter), Σειρά Ρ (Maldives, Inverter), Σειρά Τ (Boracay, On-Off). Επίσης, οι επαγγελματικές προϊοντικές σειρές των Commercial Air conditioners (CAC), Free Joint Multi (FJM), Digital Variable Multi (DVM), Energy Recovery Ventilation (ERV) και Eco Heating System (EHS).