Ιδιαίτερα «στριμωγμένος» φαίνεται ότι ήταν ο ένας εκ των δύο βοηθών διαιτητή στην αναμέτρηση της Τσάβες κόντρα στη Νασιονάλ Μαδέιρα για την Primeira Liga της Πορτογαλίας. Αυτός ήταν ο λόγος που έσπευσε άρον άρον να εγκαταλείψει στα μισά την αποστολή του και να σπεύσει προς τα αποδυτήρια.

Προφανώς πιεσμένος από τον… εσωτερικό του κόσμο και με το σκορ στο 2-1 υπέρ της γηπεδούχου, πέταξε το σημαιάκι του, ειδοποίησε τον ρέφερι ότι είχε σημαντικό πρόβλημα και έτρεξε προς την τουαλέτα του γηπέδου, με τον κόσμο να μην πιστεύει αυτό που έβλεπε στα μάτια του. Και ενώ το κοινό άρχισε να εξαγριώνεται και να αποδοκιμάζει, έκανε μια κίνηση με την οποία διευκρίνισε τον λόγο που συνέβαινε όλο αυτό.

Μετά από λίγη ώρα βγήκε ξανά στον αγωνιστικό χώρο, όπου ο διαιτητής τον περίμενε και του έδειξε αστειευόμενος κόκκινη κάρτα. Πάντως, εκείνος δεν φάνηκε να νοιάζεται ιδιαίτερα, καθώς όλες οι κινήσεις του έδειχναν ότι η πολυπόθητη ανακούφιση είχε έρθει και πλέον θα μπορούσε να συνεχίσει αναπόσπαστος το έργο του.