Μέσω μιας ειδικής πλατφόρμας το Bloomberg δίνει τις δικές του προβλέψεις για το πολυαναμενόμενο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Το γνωστό πρακτορείο ειδήσεων καταπιάνεται με τη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου και δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες του να δώσουν και εκείνοι τα δικά τους προγνωστικά και να βρουν τον νικητή!

Οι προβλέψεις βασίζονται σε ένα ειδικό σύστημα του Bloomberg Sports, το οποίο επεξεργάζεται τα δεδομένα της κάθε ομάδας (προπονητής, παίκτες, ηλικίες, αμυντική λειτουργία, επιθετική παραγωγή κλπ.) και καταλήγει σε συμπεράσματα σχετικά με τις προοπτικές των χωρών στη διοργάνωση.

Η ανάλυση γίνεται ανά όμιλο και τελικά προβλέπεται ο μεγάλος νικητής. Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Bloomberg φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου είναι φυσικά η Βραζιλία και ακολουθούν η Ισπανία, η Γερμανία και η Αργεντινή.

Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, η ανάλυση του Bloomberg, εκτιμά πως η Εθνική μας θα περάσει στη δεύτερη φάση και θα προκριθεί δεύτερη στον όμιλό της μετά την Κολομβία και θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Ιταλία.

Σύμφωνα, πάντως, με μια πρόχειρη δική μας πρόγνωση για να κατακτήσει η Ελλάδα το Μουντιάλ, εκτός του ότι θα πρέπει να περάσει από πολλά «μεγαθήρια» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, θα πρέπει να κερδίσει στον ημιτελικό την Αργεντινή του Μέσι και του Ντι Μαρία και στον τελικό να «ισοπεδώσει» την Βραζιλία, σενάριο που μάλλον φαντάζει ακατόρθωτο!

Δείτε τις προβλέψεις του Bloomberg και δώστε τα δικά σας προγνωστικά εδώ.