Ο Ζοσέ Μουρίνιο φαίνεται ότι μίλησε με προσβλητικά λόγια για την γυναικεία ομάδα της Τότεναμ, όταν ήταν στην τεχνική ηγεσία των «σπιρουνιών».

Τον περασμένο Δεκέμβριο η γυναικεία ομάδα της Τότεναμ άρχισε να χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις της ανδρικής ομάδας για τις προπονήσεις της.

Αυτό όμως έκανε έξαλλο τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος ήταν τότε στην τεχνική ηγεσία των «σπιρουνιών» και ζήτησε η γυναίκεια ομάδα να προπονείται στο πιο μακρινό γήπεδο που υπάρχει στο προπονητικό κέντρο της Τότεναμ, προκειμένου να μην ακούει τις φωνές της και τον παρενοχλούν στο έργο του.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μουρίνιο τα βάζει με το γυναικείο φύλο, καθώς το 2015 όταν ήταν στον πάγκο της Τσέλσι εξερράγη με την Εύα Καρνέιρο.

Συγκεκριμένα στο παιχνίδι της Τσέλσι με την Σουόνσι, οι «μπλε» έπαιζαν με 10 παίκτες και ο Αζάρ τραυματίστηκε στα τελευταία λεπτά. Το ιατρικό επιτελείο, παρούσης, της Έβα Καρνέιρο, έσπευσαν στο σημείο για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, αλλά η πρωτοβουλία γιατρών της ομάδας να μπουν στο αγωνιστικό χώρο, δίχως να δώσει την συγκατάθεσή του ο Μουρίνιο, έκανε έξαλλο τον Πορτογάλο τεχνικό.

Ο «Special One» μίλησε με προσβλητικά λόγια για την γιατρό και στη συνέχεια αποφάσισε να την απομακρύνει από τον πάγκο αλλά και από το προπονητικό κέντρο της Τσέλσι στο Κόμπαμ.

«Πρέπει να καταλαβαίνεις το παιχνίδι, είτε είσαι προπονητής είτε γιατρός είτε φυλάς ρούχα είτε απλός γραμματέας της ομάδας στον πάγκο. Δεν γίνεται να τρέχεις έτσι στο γήπεδο και να μην καταλαβαίνεις ότι θα πρέπει να βγει για λίγο ο παίκτης από τη στιγμή που ήδη ήμασταν με δέκα. Ήμουν σίγουρος ότι ο Αζάρ απλά ήταν κουρασμένος και χτύπησε ελάχιστα και δεν χρειαζόταν βοήθεια από τη γιατρό, γι’ αυτό ήμουν έξαλλος», είχε πει τότε ο Μουρίνιο.

Πηγή: gazzetta.gr