Λίγες ώρες ζωής απομένουν, όπως φαίνεται, στην European Super League καθώς λίγα λεπτά μετά την επίσημη ανακοίνωση αποχώρησης της Ατλέτικο Μαδρίτης ήρθε και αυτή της Ίντερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ΜΜΕ του εξωτερικού μέσα στη μέρα αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις από Μπαρτσελόνα και Μίλαν.

Η ανακοίνωση της Ίντερ:

«Η FC Internazionale Milano επιβεβαιώνει ότι το Club δεν είναι πλέον μέρος του έργου της Super League. Είμαστε πάντα δεσμευμένοι να προσφέρουμε στους οπαδούς την καλύτερη εμπειρία ποδοσφαίρου. Η καινοτομία και η ένταξη αποτελούν μέρος του DNA μας από την ίδρυσή μας. Η δέσμευσή μας με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη για βελτίωση της ποδοσφαιρικής βιομηχανίας δεν θα αλλάξει ποτέ.

Η Ιντερ πιστεύει ότι το ποδόσφαιρο, όπως και οποιοσδήποτε τομέας δραστηριότητας, πρέπει να ενδιαφέρεται συνεχώς να βελτιώνει τους αγώνες του, προκειμένου να συνεχίσει να ενθουσιάζει τους οπαδούς όλων των ηλικιών σε όλο τον κόσμο, σε ένα πλαίσιο οικονομικής βιωσιμότητας.

Με αυτό το όραμα θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με ιδρύματα και όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη για το μέλλον του αθλήματος που όλοι αγαπάμε».