Η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε το βράδυ της Τρίτης (22/12) τη νίκη στην έδρα της Βαγιαδολίδ με 3-0, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Λιονέλ Μέσι έγραψε ιστορία, καθώς ξεπέρασε τον Πελέ στα τέρματα που έχει σημειώσει ένας ποδοσφαιριστής με τη φανέλα μιας μόλις ομάδας. Ωστόσο, λίγη από τη δόξα του Αργεντινού «έκλεψε» και ο Κλεμάν Λενγκλέ με μια πολύ όμορφη κίνησή του.

Ο Γάλλος στόπερ που άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση, αφιέρωσε το γκολ του στον τρομερά άτυχο Μούσα Ουαγκέ, στον οποίο με δηλώσεις ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση για τον σοβαρό τραυματισμό του κατά τη διάρκεια του ντέρμπι Θεσσαλονίκης του ΠΑΟΚ με τον Άρη. Ο Σενεγαλέζος μπακ υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για τους επόμενους εννέα μήνες.

Δείτε την αφιέρωση:

Ο Λενγκλέ δεν ξέχασε τον 22χρονο ποδοσφαιριστή, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες για δύο χρόνια στην Μπάρτσα. «Το γκολ ήταν αφιερωμένο στον Ουαγκέ, ο οποίος ήταν πολύ άτυχος και είχε έναν πολύ άσχημο τραυματισμό» εξήγησε ο Γάλλος μετά το τέλος του ματς. Και πρόσθεσε: «Υπήρξαμε συμπαίκτες για δύο χρόνια, είμαστε φίλοι και του εύχομαι να γυρίσει γρήγορα στα γήπεδα».