Εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης έκανε έρευνα για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Μίλαν και υπόσχεται αποκαλύψεις.

Πριν δύο χρόνια η εκπομπή Report της Rai είχε προκαλέσει αίσθηση με όσα είχε αποκαλύψει για τις σχέσεις των οργανωμένων οπαδών της Γιουβέντους με τη μαφία, οδηγώντας σε εξελίξεις, οι οποίες τελικά είχαν ως αποτέλεσμα οι επικεφαλής των συνδέσμων να συλληφθούν και οι μπιανκονέρι να αφήσουν εκτός γηπέδου τους ultras.

Τώρα, η ίδια εκπομπή επανέρχεται και ασχολείται με τη Μίλαν. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το italians.gr, οι δημοσιογράφοι του Report προαναγγέλουν αποκαλύψεις το βράδυ της Δευτέρας, σε μια περίοδο που έδειχνε να έχει επανέλθει η ηρεμία και στα διοικητικά των ροσονέρι.

Εκεί όπου τα πράγματα έχουν ως εξής: Το αμερικανικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα Elliott έχει το 95,7% των μετοχών και με βάση το συγκεκριμένο ποσό πήρε μέρος και στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, βάζοντας το ποσό που έπρεπε.

Στην εκπομπή Report, όμως, αφήνουν να εννοηθεί ότι είναι πολύ περίεργος ο ρόλος του Blue Skye, το οποίο επίσης διατηρεί ένα πολύ μικρό ποσοστό μετοχών. Είναι, όμως, έτσι τα πράγματα ή όχι; Η απάντηση θα δοθεί από την παρουσίαση, το βράδυ της Δευτέρας, της έρευνας που έκαναν οι Ιταλοί.