Οι γονείς πάντα θα παίζουν σημαντικό στη ζωή τους όσο πετυχημένα και αυτοδημιούργητα να είναι τα τέκνα τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος μπαίνει μπροστά για να λύσει το θέμα που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα.

Η καταλανική Mundo Deportivo υποστηρίζει πως ο Χόρχε Μέσι, εκπρόσωπος του γιου του, πάει στη Βαρκελώνη για να «καθαρίσει» με την Μπαρτσελόνα.

Η διοίκηση υποστηρίζει πως υπάρχει ρήτρα 700.000.000 ευρώ για να φύγει, αλλά ο Αργεντινός σούπερ σταρ υποστηρίζει πως δεν ισχύει πλέον και η υπόθεση δεν αποκλείεται να καταλήξει στα δικαστήρια.

Πάντως, πριν συμβεί το οτιδήποτε, την προσεχή Τετάρτη (02/09), ο πατέρας του «Λιο» αναμένεται να έχει συνάντηση με τον πρόεδρο των «μπλαουγκράνα», Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου.

Ο πατέρας Μέσι θέλει να λυθεί η συνεργασία, με όσο το δυνατόν πιο πολιτισμένο τρόπο, μετά και την απόφαση του γιου του, να μην πάει στα πρώτα τεστ για την έναρξη της νέας σεζόν.

Την ίδια ώρα, βρετανικό δημοσίευμα αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα έχει ήδη θέσει στα 280 εκατ. ευρώ την τιμή πώλησης του Μέσι, με τη Μάντσεστερ Σίτι να δείχνει πως έχει την… pole position στην υπόθεση.