Χρήση κοκαΐνης πιάστηκε να κάνει ένας ποδοσφαιριστής ομάδας της Premier League, την ώρα που μαζί με κάποιους συμπαίκτες του και τον προπονητή του συλλόγου γιόρταζε τα Χριστούγεννα σε ένα νυχτερινό μαγαζί. Σύμφωνα με τη σκανδαλοθηρική εφημερίδα Sun, πρόκειται για γνωστό παίκτη, ο οποίος έγινε «τσακωτός» από έναν συμπαίκτη του.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, μπήκε σε ταξί για να πάει σπίτι του με τις… ευλογίες του προπονητή του, ο οποίος θεωρούσε ότι ο παίκτης του απλά είχε πιει λίγο -έως πολύ παραπάνω- και μέθυσε. Ωστόσο, περίπου μια ώρα μετά, αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν σε άσχημη κατάσταση λόγω του αλκοόλ…

«Δεν ήταν η γιορτή Χριστουγέννων του συλλόγου, αλλά πολλοί από τους παίκτες και ο προπονητής βγήκαν όλοι μαζί για κάποια ποτά. Ένας από τους συμπαίκτες του τον είδε να σνιφάρει μια γραμμή στην τουαλέτα. Μετά από λίγη ώρα, είχε γίνει χάλια», τόνισε μια πηγή γύρω από τον σύλλογο.

Οι ποδοσφαιριστές που εντοπίζονται να είναι θετικοί σε απαγορευμένες ουσίες αντιμετωπίζουν ποινή αποκλεισμού δύο ετών από τις αγωνιστικές δραστηριότητες. Στη διάρκεια της σεζόν 2017-18, τα δείγματα αντιντόπινγκ που λήφθηκαν στην Αγγλία ήταν πάνω από 5.000, με την πλειοψηφία τους (1.923) να προέρχονται από παίκτες ομάδων της Super League.