Μόνο για τη σεμνότητά του δεν φημίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο και για τον λόγο αυτό φάνηκε απίστευτο το δημοσίευμα που έκανε λόγο ότι θα επιστρέψει τη Χρυσή Μπάλα που έβαλε φέτος στη συλλογή του, έπειτα από μια… κρίση αυτογνωσίας. Και πράγματι, όσοι δεν πίστεψαν τη Mundo Deportivo έκαναν πολύ καλά, καθώς σήμερα, 28 Δεκεμβρίου, είναι η Ημέρα των Αγίων Αθώων στην Ισπανία, κάτι σαν τη δική μας Πρωταπριλιά.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, λοιπόν, ο Πορτογάλος αστέρας είναι έτοιμος να επιστρέψει τη Χρυσή Μπάλα, προκειμένου αυτή να πάει στον πραγματικό… δικαιούχο, τον Λιονέλ Μέσι. Μάλιστα, η ωραία αυτή ψεύτικη ιστορία, αναφέρει ότι ο CR7 ανακοίνωσε περίλυπος την απόφασή του μετά το πρόσφατο clasico και την ήττα της Ρεάλ με 3-0 από την Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη.

Την ιστορία «ενισχύει» η αναφορά πως κομβικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε και η σχετική επιθυμία του γιου του, ο οποίος αποτελεί έναν εκ των θαυμαστών του Αργεντινού αστέρα, όσο και το «κράξιμο» για τις δηλώσεις που έκανε και με τις οποίες ανέφερε ότι είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του αθλήματος.