Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο Αγρίνιο, αλλά ο Παναιτωλικός έκανε την ανατροπή και μπήκε με ιδανικό τρόπο στο 2021.

Οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και είχαν τρεις καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Οι Νέιρα (6′), Κοροβέσης (10′) και Σαρδινέρο (28′) δεν βρήκαν δίχτυα και το πρώτο 45λεπτο βγήκε χωρίς γκολ. Αυτά, τελικά, θα έρχονταν στο δεύτερο, με τον ΟΦΗ να κάνει την αρχή.

Στο 55′ ο Στάικος με σουτ εντός περιοχής, μετά την πάσα του Στάρτζεον, έκανε το 0-1, με τους γηπεδούχους να έχουν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 64′, αφού πήραν πέναλτι, αλλά ο Σωτηρίου απέκρουσε την εκτέλεση του Μάζουρεκ.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι οι Κρητικοί θα έφευγαν από το Αγρίνιο με αποτέλεσμα, όλα άλλαξαν μέσα σε ένα δίλεπτο. Στο 83′ η σέντρα-σουτ του Μανθάτη έφερε το 1-1 και στο 85′ ο Λιάβας με προβολή, μετά την κεφαλιά-πάσα του Ματσόλα, έκανε το 2-1 για τον Παναιτωλικό, ο οποίος στάθηκε τυχερός στο 90′ με το χαμένο τετ α τετ του Σαρδινέρο και πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο.

Παναιτωλικός: Κνετ, Μεντίνα (78′ Τζανακάκης), Λιάβας, Κωνσταντόοπυλος, Περέιρα, Ταχάρ, Τσιγγάρας, Μάζουρεκ (71′ Ματσόλα), Αριγίμπι (88′ Αρσούμπα), Ντίας, Βέργος (71′ Μανθάτης).

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Βούρος (92′ Γκαργκαλατζίδης), Διαμαντής, Σελίμοβιτς, Ουές, Κοροβέσης (68′ Λυμπεράκης), Μεγιάδο, Στάικος (92′ Τσιλιανίδης), Νέιρα, Στάρτζεον, Σαρδινέρο.