Με εκτός έδρας νίκη μπήκε στο φετινό πρωτάθλημα ο Βόλος, επικρατώντας του Ατρόμητου με 2-0 στο Περιστέρι.

Το ματς δεν ήταν καλό και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι χρειάστηκε να φτάσουμε στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου για να υπάρξει κάτι αξιοσημείο. Τι ήταν αυτό; Η αποβολή του Ρισβάνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τον Ατρόμητο με 10 παίκτες.

Ο Βόλος είχε, πλέον, το αριθμητικό πλεονέκτημα και από το 77ο λεπτό είχε και το προβάδισμα στο σκορ, αφού ο Φεράρι έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Δουβίκας με προβολή έγραψε το 0-1. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν άμεσα, στο 80′, με τον Σάλομον αλλά ο Γκαραβέλης απέκρουσε και οι Θεσσαλοί στο 92′ έβαλαν και δεύτερο γκολ με το πέναλτι του Μπαριέντος και έφυγαν από το Περιστέρι με το τρίποντο.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς (84′ Χαρίσης), Ούμπιδες (84′ Ενσικουλού), Σάλομον, Αγκάγιεφ (46′ Στρούγγης), Ραμπέλο (46′ Μουνίθ), Μανούσος (65′ Γιακουμάκης).

Βόλος: Γκαραβέλης, Τέκιο, Κολόμπο, Σάντσες, Φεράρι, Ριένστρα, Μπαριέντος (94′ Κρητικός), Περέα (81′ Γέντρισεκ), Μαρτίνες (66′ Κιάκος), Γκουαροτσένα (46′ Μπαρτόλο), Δουβίκας.