Ο Νέλσον Ολιβέιρα συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς και για τον λόγο αυτό παρέμεινε και στη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ… στα πιτς, καθώς έκανε θεραπεία.

Ο Πορτογάλος φορ έμεινε εκτός από την αποστολή της αυριανής αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 23η αγωνιστική της Super League 1.

Σήμερα ο 29χρονος επιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, όπως και οι Παουλίνιο και Μπότος. Οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Τις επόμενες ημέρες θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του Ολιβέιρα και θα φανεί το πότε θα τεθεί ξανά στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα. Ο ίδιος, πάντως, και το επιτελείο της Ένωσης προσπαθούν να είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα έτοιμος, αλλά με τη δέουσα προσοχή που χρειάζεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Έτσι, τα δεδομένα δείχνουν πως -παρά την επιθυμία του παίκτη- ο ίδιος θα μείνει εκτός και στο ματς με τους «πράσινους».