Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έμεινε εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την Ξάνθη, παρά το γεγονός ότι κάποια ρεπορτάζ τον ήθελαν να συμπεριλαμβάνεται στη 18άδα. Η απόφαση αυτή είχε ληφθεί αρκετά νωρίτερα από τον Γιώργο Δώνη, ενώ ενημέρωσε τον παίκτη του για την πρόθεσή του.

Όπως γράφει σήμερα το Sportime, ο Έλληνας τεχνικός είχε τετ-α-τετ με τον νεαρό άσο, στον οποίο φέρεται να του εξήγησε πως «είναι για το καλό σου» και υπογράμμισε ότι «για να σε προστατέψω το κάνω, άκουσέ με».

Από την πλευρά του, ο νεαρός μεσοεπιθετικός επιχείρησε να μεταπείσει τον προπονητή του, που του είπε: «Βάλε με να παίξω, μπορώ να βοηθήσω».

Η αντίδραση του Δώνη απογοήτευσε τον 22χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος -μεταξύ άλλων- λέγεται πως είπε στους συμπαίκτες του ότι «δεν το καταλαβαίνω. Έχω συμβόλαιο, πληρώνομαι και θέλω να βοηθήσω. Δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μου».

Ο ίδιος ο Χατζηγιοβάνης δείχνει διατεθειμένος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό όσο μπορεί, παρά το γεγονός ότι όλα δείχνουν πως δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα, έχοντας διάθεση να την βγάλει από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται αυτήν τη στιγμή.