Ο 26χρονος Ζιλμπέρτο Μοράες Τζούνιορ ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει σήμερα η ιταλική ιστοσελίδα «firenzeviola.it», που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της Φιορεντίνα στην οποία ανήκει ο Βραζιλιάνος δεξιός φουλ μπακ.

Ο Ζιλμπέρτο παραχωρήθηκε φέτος ως δανεικός στη Φλουμινένσε, με την οποία αναδείχθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος Καριόκα, ενώ το συμβόλαιο του με τους «βιόλα» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020.

«Σύντομα θα επιστρέψει στην Ευρώπη, όχι όμως για λογαριασμό της Φιορεντίνα, η οποία είναι έτοιμη να τον πουλήσει, αλλά στην Ελλάδα», αναφέρει το δημοσίευμα και υποστηρίζει ότι ο ατζέντης του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, Άντζελο Αρκίλα, «είχε κάποιες επαφές με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, την ομάδα που κέρδισε το Πρωτάθλημα Ελλάδας και ενδεχομένως βρεθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου».

Όπως σημειώνεται οι απαιτήσεις της Φιορεντίνα ανέρχονται στα 2 με 3 εκατομμύρια ευρώ για τον 26χρονο δεξιόποδαρο μπακ χαφ, ο οποίος έχει αγωνιστεί πέντε φορές στις μικρές εθνικές ομάδες της Βραζιλίας και στο παρελθόν έχει παραχωρηθεί ως δανεικός σε Ελλάς Βερόνα, Λατίνα Κάλσιο και Βάσκο Ντα Γκάμα.

 

Πηγή: gazzetta.gr