Τα σημάδια για το χθεσινοβραδινό «αιώνιο» ντέρμπι στο ΟΑΚΑ από την αρχή έδειχναν ότι με δυσκολία θα ολοκληρωθεί το παιχνίδι. Μόλις στο 3ο λεπτό κάποιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού κινήθηκαν προς τον πάγκο του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να υπάρξει ολιγόλεπτη διακοπή. Μάλιστα, σύμφωνα με τους «ερυθρόλευκους», ένας από αυτούς που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, κρατούσε στα χέρια του μαχαίρι.

Αν και το παιχνίδι συνεχίστηκε, το κλίμα μύριζε… μπαρούτι. Κάτι που επιβεβαιώθηκε στην αρχή της επανάληψης και λίγο μετά το γκολ του Γκερέρο, που έκανε το 0-1. Επεισόδια που έγιναν μεταξύ οπαδών και Αστυνομίας στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, είχαν ως αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα στο στάδιο του Αμαρουσίου να γίνει αποπνικτική.

Παίκτες, τεχνικά τιμ και πολλοί από όσους βρέθηκαν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ δεν μπορούσαν καν να αναπνεύσουν με άνεση, με αποτέλεσμα πολλοί φίλαθλοι-οπαδοί να μετακινηθούν από κάποιες θύρες σε άλλες. Όλο αυτό το σκηνικό έκανε τον Γερμανό διαιτητή του αγώνα να διακόψει το παιχνίδι. Εκεί ήταν που η κατάσταση ξέφυγε και εντός σταδίου, με αποτέλεσμα το ντέρμπι να μην ολοκληρωθεί ποτέ.

Ο φακός κατέγραψε όλα όσα έγιναν χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ και δεν άφησαν ποτέ το τελευταίο ντέρμπι της τρέχουσας σεζόν της Super League να ολοκληρωθεί ποτέ.

Δείτε τις φωτογραφίες: