Ο ΠΑΟΚ είχε ένα εντυπωσιακό πέρασμα χθες το βράδυ από τη Ριζούπολη, καθώς επικράτησε του Απόλλωνα Σμύρνης με 5-1 και συνέχισε την πορεία προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια. Ο πρωτομάστορας αυτής της προσπάθειας, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, άκουσε το όνομά του να γίνεται σύνθημα στα χείλη των οπαδών του «δικεφάλου» που βρέθηκαν χθες στο γήπεδο, με τον υπεύθυνο Επικοινωνίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Κυριάκο Κυριάκο, να τονίζει πως αυτό αποτελεί μια απόδειξη ότι αυτή η ομάδα είναι 100% δημιούργημα του Ρουμάνου τεχνικού, τον οποίον στήριξε στα δύσκολα ο Ιβάν Σαββίδης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κυριάκου στον λογαριασμό του στο Facebook αναφέρει:

«Οι ομάδες παίρνουν τον χαρακτήρα του προπονητή τους, όταν αυτός μένει για εύλογο χρονικό διάστημα.

Χθες ήταν η πρώτη φορά που ο Ραζβάν Λουτσέσκου άκουσε το όνομά του από την κερκίδα, την ύψιστη αναγνώριση που μπορεί να απολαύσει κάποιος στον ΠΑΟΚ. Πριν 15-16 μήνες, όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν ακόμη καλά, προσπάθησα με μια ειλικρινή δήλωση να αναλύσω τα στοιχεία που μας έκαναν να πιστεύουμε ότι αυτός ο προπονητής έχει ό,τι χρειάζεται για να πάει την ομάδα στην κορυφή. Η δήλωση εκείνη, όπως οτιδήποτε πάει κόντρα στο ρεύμα της στιγμής έφερε ένα διαδικτυακό μπούλινγκ και απαξιωτικά σχόλια.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν σήμερα αγωνιστικά είναι του Ραζβάν 100%. Εργατικός και στην προετοιμασία και την εκτέλεση του σχεδίου, του παιχνιδιού.

Είναι μια ομάδα συναισθηματική που πανηγυρίζει τα πετυχημένα τάκλιν σαν γκολ, αλλά που τα συναισθήματά της τα αφήνει πίσω για να ψάξει την επόμενη πρόκληση ή τα χρησιμοποιεί ως κίνητρο. Είναι μια ομάδα στοχοπροσηλωμένη επί δυο χρόνια, δεν αλλάζει την πορεία της για κανέναν εξωτερικό παράγοντα και σε κάθε πρόβλημα βρίσκει λύσεις. Όπως ο προπονητής της.

Ο Ραζβάν και ο ΠΑΟΚ του, δεν είναι ευγενικοί με τους αντιπάλους, αλλά είναι δίκαιοι. Ο Ραζβάν και ο ΠΑΟΚ του είναι έξυπνοι και πάντα βρίσκουν τον τρόπο της νίκης.

Ο Ραζβάν και ο ΠΑΟΚ του είναι οικογένεια, γιατί ο προπονητής του προέρχεται από μια καταπληκτική οικογένεια, έχει δημιουργήσει μια καταπληκτική οικογένεια και σέβεται τη δύναμη που σου δίνει το οικογενειακό κλίμα.

Ο ΠΑΟΚ έχει τον χαρακτήρα του προπονητή του και όπως ο Ραζβάν κέρδισε του πάντες με επιμονή και σκληρή δουλειά (πρώτα τους κοντινούς του, μετά τον κόσμο του ΠΑΟΚ, νομοτελειακά και την εκτίμηση των αντιπάλων), το ίδιο θα κάνει και η ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ έχει το χιούμορ και την οξυδέρκεια του προπονητή του, το πάθος και την διαύγεια, την επιμονή και την εργατικότητα, την εντιμότητα και την… αλλεργία στην αδικία, ακόμη κι αν αυτή ευνοήσει συγκυριακά.

Και προφανώς ήταν ευλογία που πρώτος απ΄όλους κατάλαβε όλα τα παραπάνω και τον στήριξε στα δύσκολα ο Ιβάν Σαββίδης».

«Μην ξαναβγάλεις το σκουφί»

Ο Λουτσέσκου άκουσε ρυθμικά το όνομά του από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, χθες το βράδυ, με τον ίδιο να ανταποδίδει την αποθέωση με ένα χειροκρότημα προς την πλευρά τους. Αυτό, όμως, που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση, ήταν το «μην ξαναβγάλεις το σκουφί» που του φώναζαν.

Η αποθέωση στον #TheGeneral – PAOK TV

Η αποθέωση που γνώρισε ο #TheGeneral #Lucescu, το πάρτι γενεθλίων, η ωδή στο σκουφί και άλλα πολλά στην παρακάμερα από το χθεσινό παιχνίδι. Έρχεται σε λίγο από το #PAOKTV. Stay tuned… #APOLPAOK #SuperLeague #BehindTheScenes

Posted by PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ on Tuesday, February 19, 2019