Αν και η Φινλανδική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε ότι για το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, για την 21η αγωνιστική της Super League, ορίστηκε ο Βίλε Νεβαλάινεν, η ΚΕΔ/ΕΠΟ έφερε την ανατροπή σήμερα, με την ανακοίνωση των ορισμών. Στο κυριακάτικο ματς (17/02, 19:30) θα σφυρίξει τελικά ο Τομπίας Στίλερ, ο Γερμανός διαιτητής πρώτης κατηγορίας.

Ο 37χρονος ρέφερι, νομικός στο επάγγελμα, είναι διεθνής από το 2014. Μάλιστα, έχει διευθύνει πολλά ματς με ελληνικό ενδιαφέρον. Πιο συγκεκριμένα, στις 12 Οκτωβρίου του 2018 ορίστηκε στο Ελλάδα-Ουγγαρία 1-0 για το Nations League, ενώ δύο φορές έχει σφυρίξει αγώνες του Ολυμπιακού. Στις 20 Οκτωβρίου του 2016 ήταν στο ματς με την Αστάνα στο Φάληρο (4-1) για τους ομίλους του Europa League και στις 27 Σεπτεμβρίου του 2017 στο Γιουβέντους-Ολυμπιακός (2-0) για το Champions League.

Αυτήν την αγωνιστική περίοδο έχει διαιτητεύσει από ένα ματς σε ομίλους Champions League, το Γιουνγκ Μπόις-Γιουβέντους 2-1),και Europa League, το Γκενκ-Μπεσίκτας 1-1. Στην Μπουντεσλίγκα βρίσκεται από το 2014 και τελευταίο του ματς ήταν το Λεβερκούζεν-Μπάγερν 3-1, πριν περίπου δύο εβδομάδες (στις 2 Φεβρουαρίου).

Αυτό σημαίνει ότι για δεύτερη σερί εβδομάδα, τα σημαντικά παιχνίδια της Super League θα διευθύνει ένα από τα «δυνατά» ονόματα της διαιτησίας, μετά τον Μανθάνο στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Αναλυτικά οι ορισμοί της αγωνιστικής 21η αγωνιστικής:

Σάββατο 16/02

  • Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης: Τάσης (Κόλλιας, Κουρομπύλια, 4ος Ζαμπάλας)
  • ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος: Σέζος (Μπαλτάς, Μεϊντάνας, 4ος Ανδριανός)

Κυριακή 17/02

  • Λάρισα-Ξάνθη: Σκουλάς (Σαμοΐλης, Πάγκαλος, 4ος Τσετίλας)
  • Λεβαδειακός-Παναιτωλικός: Παπαπέτρου (Πάτρας, Τζιώτζιος, 4ος Βλάχος)
  • Άρης-Πανιώνιος: Κουτσιαύτης (Κολοσιώνης, Κωνσταντίνου, 4ος Μαλούτας)
  • Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Στίλερ (Γιόλενμπεκ, Γκίτελμαν, 4ος Διαμαντόπουλος)

Δευτέρα 18/02

  • Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ: Ευαγγέλου (Αλεξέας, Σπυρόπουλος, 4ος Νεοφυτιάδης)
  • ΟΦΗ-Λαμία: Ζαχαριάδης (Χατζηνάκος, Γκάγκας, 4ος Τσαγκαράκης)