Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έκανε μια πειστική εμφάνιση κόντρα στην Κέρκυρα, την οποία διέλυσε με 4-0, αλλά η οικονομική αβεβαιότητα που επικρατεί στον σύλλογο συνεχίζει να επηρεάζει έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές τόσο αυτής της νίκης (με δύο ασίστ) όσο και της σεζόν στο «τριφύλλι». Ο λόγος για τον Λούκας Βιγιαφάνιες.

Όλο το προηγούμενο διάστημα ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν σκέφτονταν καν το ενδεχόμενο αποχώρησης, αλλά ο ατζέντης του παίκτη αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα και να έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της ΠΑΕ, από την οποία μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις.

Μέχρι στιγμής, ενδιαφέρον για τον «Βίγια» υπάρχει από ομάδες της Ολλανδίας, του Βελγίου, της Τουρκίας και τη Σπάρτα Πράγας του Αντρέα Στραματσόνι. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάτι επίσημο, αλλά δεν αποκλείεται ο μάνατζερ του παίκτη να φέρει… νέα στο «τριφύλλι».

Και μπορεί ο Βιγιαφάνιες να δίνει πάντα το 100% στο γήπεδο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα έλεγε «όχι» σε πιθανή πρόταση από το εξωτερικό, καθώς το… νεφελώδες τοπίο στον Παναθηναϊκό δεν τον προϊδεάζει θετικά.